"הצורה שלה, הצבע שלה, הטעם שלה, המינימליזם של התוספות שבאו איתה. יש תחושה כזו, געגועים למשהו שאתה לא מצליח לשים עליו את האצבע – אבל אתה יודע שכשתראה אותו, אתה תזהה. אז זו הסינטה שאכלתי בהדסון..." עופר פרוסנר
"מהבשר, נדגם פילה 200 ג', שהגיע עם מח עצם, פירה, גזר מזוגג וציר בקר: הסטייק היה פשוט נפלא...", עופר פרוסנר לוקח את היפה שלו, שנותרה הפעם חסרת מילים, לחדר האוכל של השף עומר מילר בתל אביב
"קזה שפצלה – מאפה פטריות יער, שפצלה וגבינות, מנה שהגיעה בתוך מחבת קטנה והייתה פשוט נפלאה, גבינתית ועסיסית מאוד", עופר פרוסנר מעביר ערב עם היפה שלו בביירן, שברחוב פרישמן, תל אביב
"לא נשארה אפילו חתיכה אחת מהדניס, והסטייק, שהיה רייר בדיוק כמו שביקשתי, היה עונג צרוף..." עופר פרוסנר מבקר בדרבי בר דגים בתל אביב.
"אבל עוד נגיע לפרגיות, כי קודם כל הגיעו הסלטים. בניגוד למקומות אחרים, במפגש לא מכריחים אותך לקחת אותם, אבל אם כבר לקחת, אתה צריך להיזהר לא להתמלא..." עופר פרוסנר הולך למפגש הסטייק בתל אביב
"זה מסוג המקומות שמגיעים אליו קבועים, ואם תשתה מספיק גם אתה תהיה קבוע..." עופר פרוסנר מעביר ערב במחילת הארנב מארץ הפלאות של עליסה, או בשמו השני - זאייצ'יק, שברחוב נחלת בנימין, תל אביב
"מדובר בסטייק האנטרקוט של המסעדה שעליו מתיישב אחר כבוד כבד אווז שעשוי מושלם..." עופר פרוסנר מגלה את האמת שמאחורי המיתוס, תל אביב
"אמרתי לכלכלית והתכוונתי לזה: 'אני חושב שהייתי רוצה לטעום את המנה הזו בלאפה או בפיתה', וזו מבחינתי היא המחמאה הנשגבת ביותר שאפשר לתת למנת מעורב..." עופר פרוסנר אוכל מעורב תל אביבי במרתה, אבן גבירול, תל אביב
"חופש או לא חופש? חופש! צהלנו בעודנו נוקשים את כוסות הקוקטייל בלחיים צוהל, ולקחנו שתי מנות ביצה עלומה..." עופר פרוסנר חושב שהוא תייר בקפה נואר שברחוב אחד העם בתל אביב
מסעדות חדשות: עופר פרוסנר וגם ע"פ יוצאים לבדוק את מדאמס, החומוסייה החדשה מול גינת שינקין, תל אביב. מתברר שחומוסייה לא חייבת להיות חור בקיר
"ואחד קליספרה בניקוס גאליס..." עופר פרוסנר אוכל ושר ביוונית במסעדת ניקוס גאליס, מבית אגאדיר, בנמל תל אביב: סלט יווני, קציצות פראסה, צ'יפס, סופלאקי וגירוס. מה זה גירוס? מיד תגלו
"אבל השאלה החשובה היא איך האוכל? זו שאלה מצוינת, וכמוה גם האוכל..." עופר פרוסנר אוכל במסעדת בוקצ'ו שבפינת הרחובות הירקון ופרישמן בתל אביב, וגם מביא לכם את היוטיוב עם המתכונים המיוחדים של ניצה
"אנחנו חיים בתרבות ציניקנית, והתגובה הראשונית שלי ושל העורך הייתה לבטח סרקסטית. אבל אז מצאנו את עצמנו מוחאים כפיים ומצטרפים לריקודים עם שאר המבלים..." עופר פרוסנר מוצא את הפאנץ' ליין של הפאנץ' ליין, תל אביב
"אם יבואו טורקים לארץ, אקח אותם לפאשה. בינתיים אני הולך בלעדיהם. יותר אוכל בשבילי..." עופר פרוסנר אמנם משתדל לא להתעסק בפוליטיקה, אבל בשביל אוכל טורקי משובח הוא מוכן ליחסים דיפלומטיים עם פאשה בתל אביב
"אני מרגיש איך הפנים של מסמיקות במבוכה, אז אני בוחר לשתוק ולאכול. ולאכול. ולאכול. להסביר כמה היה טעים? לא, לא צריך. רק אגיד שזה עדין ממש, ושהמילוי משתלב בצורה שהיא פשוט נכונה..." עופר פרוסנר בקראפרי, תל אביב
מתברר שאחת לחודשיים בוחרים בריבר במדינה או באזור, ומקדישים להם תפריט מיוחד שכולל מנה ראשונה, עיקרית וקוקטייל במחיר של 99 ש"ח (אפשר גם להזמין כל מנה בנפרד). אז מה ציפה לנו בסין? עופר פרוסנר אוכל בריבר תל אביב
עופר פרוסנר הוא תל אביבי למשעי, אבל כשמדובר בנתח בשר איכותי הוא מוכן להגיע לעיר הלוויין ראשון לציון. ומה בסוף מתברר? שבעצם אמריקה זה כאן. הכירו את תפריט הבוצ'ר החדש של מסעדת מיט בול
"כבד האווז היה כל כך טוב, שהוא פשוט נמס כששמתי אותו על הלשון ומעכתי בעדינות עם החלק העליון של חלל הפה – סה מניפיק..." עופר פרוסנר במסעדת לה רלה ג'פה, כי אין כמו יפו בלילות
"אבל המנזוני, נתחי פילה בקר מעוטרים בשקדים שהוגשו עם בצל, בטטה קלייה בגריל ותוספת של רוטב ויניגרט. וואו..." עופר פרוסנר איטלקי באמורה מיו תל אביב
"ליד הבר נמצא גם ארון נעול ומאובטח שבו נמצאים קוניאקים שכוסית אחת מהם עולה כמו חודש שכירות בתל אביב..." עופר פרוסנר והיפה מגיעים בתחבורה ציבורית לפתח תקווה, שם הם נהנים מהקום איל פו של אוסקר ווילד
עופר פרוסנר: "ניב אדם נעים הליכות וכזה שכיף לדבר אתו, שמפנק וממתיק סוד. לניב הייתה הילת חשיבות של אדם שבאמת אין לו תחליף. אתם מבינים: ניב הוא האדם היחיד במדינת ישראל שיודע להכין את הקיורטוש של 'קיורטוש'..."
"לה קוצ'ינה מחיקנה אס אונו דה לוס מחורס אן אל מונדו. מוצ'אס גראסייס רסטורנטה מקסיקנה, אי הסטה לואגו..." עופר פרוסנר שובר שורות במסעדת מקסיקנה (המקסיקנית) ששוכנת בפינת הרחובות בוגרשוב ובן יהודה בתל אביב
"אחד התחביבים שלי הוא לטעום מאכלים נטולי סוכר, רק כדי להתלונן. עוגיית מוס השוקולד עם הקוקוס הטעתה אותי במתיקות ובטעם שלה - היא הייתה פשוט נהדרת ואני כבר מצטער שלא לקחתי הביתה כמה..." עופר פרוסנר, הכהנים תל אביב
מסעדות חדשות מאת עופר פרוסנר: פיצה טראנצ'ו במתחם קרליבך בתל אביב. מה יש לנו שם? פיצה גדולה במיוחד של השף אונג'יו גלביאטי, שהביא אותה ממילאנו יחד עם שותפו צביקה קאהן. פתוח מ-11:30 בבוקר עד השעות הקטנות של הלילה