27/01/2009
''כיצד יודעים שהבשר טרי? מה זה בשר מיושן? אומרים לכם שזה בשר עגל. איך תדעו שלא מדובר בפרה זקנה?...''...
25/09/2008
לא משנה איפה אתם בחג, ואם אתם אורחים או מתארחים – סביר להניח שגם אתם מחפשים ברגעים אלו את כלי האירוח...
22/05/2008
איך מזהים חובבי בישול? לפי הצלקות על הידיים. מה לעשות - עבודה במטבח כרוכה בסיכונים, כגון סכין שמחליק...
23/04/2008
''על שולחן ההכנה נוצרו מספר תחנות, וכל ילד יכול היה לבחור היכן הוא מעוניין לעבוד. מספר ילדים, למשל, ...
17/04/2008
גם הפעם הוטל עליכם להביא לסדר עוגה? שוב צריך להתמודד עם נשיאה של עוגה מהודרת בצורה מכובדת, כך שאפשר ...
13/03/2008
אוהבים תפוזים, אשכוליות ושאר פירות הדר, אבל נמנעים מאכילתם בשל הבלגן והלכלוך הכרוכים בקילופם? מפלח ה...
06/03/2008
על דרך המסחר העתיקה דרך המשי נסחרו לא רק בדים, בשמים ואבני חן– אלא גם סודות קולינריים. השף ישראל אהר...
20/12/2007
צ'יקן רוסטר מבית ''Westmark'' מאפשר הכנה קלה, נוחה, טעימה ומזינה של עוף צלוי. פשוט מלבישים את העוף ב...
22/11/2007
הקץ לטפטופי שמן על השיש. למברשת השימון CHEFEN פטנט ייחודי: את השמן ממלאים בידית שלה. כך נוצרת אחידות...
25/10/2007
נרתעים מהלכלוך, השומן והבלגן שבמלאכת האפייה? דף טפלון לשימוש רב פעמי של רשת לגעת באוכל יכול להחזיר ל...
20/09/2006
בפרוץ עלינו חגי תשרי גייסנו את מיטב המוחות וקיבצנו עבורכם צרור מתכוני חג מנצחים. האוסובוקו בפירות יב...
מוקד הזמנת אירועים במסעדות
הזמן שולחן ללה שוק
התקשר ללה שוק