"הטורטליני כאמור מוכן במקום בעבודת יד, והבצק שלו עירסל בעדינות את מלית הערמונים המתקתקה. רוטב השמנת לא היה כבד מדי ולא האפיל על יתר הטעמים, אלא עטף כמו ענן את כיסוני הטורטליני..." טל יונאי שרייר חשבה שכבר אי אפשר להפתיע אותה בכל הנוגע לאוכל איטלקי, אבל אז היא הגיעה לבליסימו בפרדסיה. נרשמה התאהבות ממבט ראשון
במרחק נסיעה קצר מתל אביב, תמצאו סצנה קולינרית חיה, תוססת ומיוחדת השוכנת בלב שדות ירוקים, מול הים הכחול הפסטורלי או בתוך מרכזי הערים. נופי השרון מעוררי תיאבון - כך שלנו נותר לרכז במקום אחד את כל המידע על מסעדות מומלצות בשרון
"פנזרוטי חציל שהם בעצם כיסוני בצק ממולאים בחצילים, פטה ונענע המטוגנים קלות. נמסנו לתוכם כמו הפטה שנמסה לה מעוצמת הטיגון ונהנינו מכל רגע. כמו סופגנייה איטלקית ממולאת בכל טוב..." חגית גרוס מגלה את בליסימו בפרדסיה, פנינה איטלקית משובחת שכל שתבקשו הוא לעצור את הזמן כדי להנות מטעמיה עוד ועוד
קרניבורים - קחו הפסקה לכמה ימים. חג השבועות הוא שעתן היפה של המסעדות החלביות. הן נמצאות כאן כל השנה, מלאות בעושר של טעמים יצירתיים, עטופות בניחוחות משכרים וביין משובח. קבלו המלצה למסעדות חלביות מומלצות מצפון ועד דרום:
לא רק עונת החתונות התחילה, גם עונת הטיולים. לאלו מכם שמתכננים לעבור את קו חדרה, אספנו המלצות לברים בצפון. איך שהוא מתברר שדווקא הרחק מאורות הזרקורים של מרכז הארץ, נמצאים כמה מקומות משובחים והרבה אלכוהול
אל תתנו לגשם הקל לתעתע בכם: אנחנו נמצאים בעיצומה של עונת טיולים מרהיבה. הצפון יפהפה, הדרום עדיין חמים, והארץ כולה שופעת מסלולים. ובין כל אלו, אם בערב כל מה שאתם צריכים הוא בירה מהחבית, יש לנו כמה רעיונות בשבילכם
"הייתכן שנמצא בר צפוני שבו מבלים אנשים בגילאי השלושים, מבלי שיהיה עמוס חיילים נוטפי הורמונים?..." עיינה גל מבקרת בבר-מסעדה בליס שבקיבוץ בית אלפא. תוך שתיית כוס קאווה שדובדבן בתחתיתה, היא בוחנת את הקהל: לטעמה