חדש במטבח לכבוד ט"ו בשבט: מפצח האגוזים המעוצב של רשת קוק סטור לשימוש בשולחן החג, ואם כבר על השולחן – קחו לכם פירות יבשים מרשת ספייסס כלים וטעמים, טארט פירות יבשים מיוחד, הכול ברוח ט"ו בשבט המתקרב אלינו
אז מה אתם עושים בסילבסטר? מסיבה? ארוחה אצל חברים? רביצה מול הטלוויזיה? ועל מתנה קטנה לבן\בת הזוג לחגיגת האירוע כבר חשבתם? כמה מקומות מציעים לכם מתנות שהם לא ישכחו כל כך מהר
כולם מדברים עליו, כולם אוהבים אותו וכולם נותנים לו קצת יותר קרדיט בראש השנה- הדבש. כמה טון דבש ירכשו השנה אזרחי ישראל? מהם השימושים הנוספים בדבש? וגם מתכון סושי וגבינה בדבש. שתהיה שנה מתוקה כדבש
היום כבר לא צריך לבחור מתנה, פשוט צריך רק ''להקליק'' עליה. ממארז יינות מפואר ועד מערוך מידות ידידותי למשתמש, כל המתנות בהתאם לתקציב העומד לרשותכם. השנה מאחורי הצלופן השקוף והמרשרש מסתתרת מתנה מפתיעה
''השפית מורן רוטמן החלה לשלוף מן המטבח מנה אחר מנה: מרק קרם ערמונים עם גבינת עזים, קולי פלפלים, פרחי קישוא ממולאים בתערובת גבינות...'' נעמה הלוי לומדת להכין מאכלים לאירוח קליל וטעים בסדנה של Spices כלים וטעמים
''כל המנות שהוכנו בסדנה הן מספרה החדש של פיליס: חומוס מעדשים אדומות, סלט עדשים ים-תיכוני, גבינת פטה וזיתים, קישואים ממולאים בקינואה ועוד...'' נעמה הלוי פגשה את כוהנת הבריאות, פיליס גלזר, בסדנת בריאות חווייתית בספייסס
בכל שנה, לקראת חג ט''ו בשבט, אנו נזכרים בסגולות המיוחדות של הפירות היבשים. כזכור, הפירות היבשים בעלי ויטמינים רבים ונוגדי חמצון המחזקים את הגוף. לכבוד ט''ו בשבט אספנו טעמים וכלים הקשורים לפירות יבשים
קולפן שלושת הלהבים מיועד לקילוף קליפות עבות, כמו של תפוחי אדמה או בטטות; קליפות דקות, כמו של מנגו, עגבניות או תפוחי עץ; ולקילוף רצועות דקיקות, של גזר למשל, בסגנון ג'וליאני. להשיג ברשת ספייסס כלים וטעמים
למרות שמו המיליטנטי, פניו של אקדח התבלינים לשלום: הוא מקל על החיים של כל הבשלנים והאופים, היות והוא מפריש כמות מדויקת ומדודה של חצי כפית מהתבלין הנבחר, ויעיל אפילו לסוכר ולקפה. להשיג ברשת ספייסס כלים וטעמים
אם גם אתם הולכים לארח בסוכות אושפיזין מסוגים שונים, חברים וקרובי משפחה – כדאי שתחשבו על אוכל מתאים לאירוח. בהקשר זה, מומלץ הפינגר פוד – חטיפים קטנים ומדויקים, שקל לנשנש עם הידיים. הנה כמה מתכונים שמתאימים לאירוח בסוכה
לא משנה איפה אתם בחג, ואם אתם אורחים או מתארחים – סביר להניח שגם אתם מחפשים ברגעים אלו את כלי האירוח הכי יפים, הגאדג'טים הכי מדליקים, כלי הבישול הכי יעילים והמתנות הכי שוות. לכבוד ראש השנה, הנה המלצות לכלים איכותיים לחג
''התחלנו במתאבן שהיה גם מקורי, גם מהיר וגם טעים – רול של נייר אורז עם סלמון טרי, פפאיה וירקות ברוטב פונזו. מנה קלה להכנה ועם זאת מרשימה ביותר – בדיוק מה שאני צריכה''. אדווה גן סתיו למדה בספייסס שבישול אסייתי זה לא רק ווק
''רון הקפיד להסביר במקביל לעבודתו כל צעד וצעד, דחף את החברים ועודד שנשאל שאלות, וניתן היה לראות כל הזמן את המתבשל, דרך המראה הענקית והיעילה אשר מעל למטבח...''. אשתו של אבי גוטריימן שלחה אותו ללמוד להכין בשר בספייסס
נמאס לכם לקנות עשבי תיבול טריים, רק בכדי לזרוק אותם שבוע לאחר מכן, לאחר שהשחירו ונרקבו במקרר? טרי ירוק של רשת ספייסס, המדמה אדמה או עציץ, מבטיח לשמור על טריותם של הנענע, השמיר, הפטורוזיליה והכוסברה למשך שלושה שבועות
מסתבר שתעשיית כלים שלמה פורחת סביב נושא הכלים לגבינות: פריסה, גירור, אחסון, בישול ואפייה של מוצרי גבינות. מספר חנויות כלים חשפו בפנינו את כלי הגבינות שלהם, החל ממיקרופלן, דרך כלי פונדו, ועד שקית בד להכנת גבינה ביתית
סירי פירל האיטלקיים עשויים 100% אדמת טרה-קוטה שעובדה ע''י קדר מומחה, ומעניקים חוויית בישול בטעם של פעם, בה בעת שהם מותאמים לצרכי המטבח המודרני. אידיאלי לבישול תבשילי קדירה חורפיים. להשיג ברשת ספייסס
כל יום אהבה, יום הולדת או כל אירוע אחר, מציב אותנו, הבנות, בדילמה: מה נקנה הפעם לגבר שלנו? לקנות מתנה לנשים זה קל (תכשיטים) – אבל מה נעניק לגבר שכבר יש לו הכל? הנה כמה רעיונות לא שגרתיים למתנות לגבר-גבר
''צלע כבש צלוי בגריל, כבש מיובש בכמון וקבב על מקל קנמון בטחינה גולמית, היא פרשנות משודרגת למטבח המזרח תיכוני...''. שפרה צח טעמה באוליב ליף מנות שזכו בתחרות הקולינארית הבינלאומית גביע הקרמלין, וזכתה בעצמה
''את נתחי הסינטה המגולגלים עם הפלפלים הקלויים הוא הכין באותה קלות שבה אני מכינה טוסט...''. שירי טוב הייתה אמורה ללמוד לבשל בסדנת בשרים ורטבים של ספייסס, אבל העדיפה לפנטז שהשף רון שפאץ מכין לה ארוחת בוקר
מחפשים תעסוקה לילדים בחגים? סדנאות הבישול של רשת ספייסס מספקות לילדים חוויה מלאת כיף ואתגר, שלא רק שהן מעסיקות אותם לשעתיים– הן גם יוציאו אותם בשלנים, כאלה שלהוטים לעזור במטבח, ואפילו תורמים רעיונות
בין כל הקניות, הבישולים והארגונים, יכול החג המתקרב להכניס את האנשים הפחות שלווים מאיתנו לחרדות של ממש. הנה כמה מקומות שיכולים להוריד מכם קצת לחץ, ולספק לכם אוכל איכותי לכל סעודת החג, או לחלקה, בטייק-אווי. רק קחו את זה בסבבה
דפנה דריאל, הגבנית, האוצרת והקניינית של בוטיק הגבינות של ספייסס מספרת איך הגיעה לתחום ומה יודעים הברזילאים שאנחנו עוד לא גילינו...
על הסדנא ניצחה ביד רמה דפנה דריאל, גבנית שלמדה בברזיל את רזי המקצוע ומטפחת כיום את חנות הגבינות הקטנה של ספייסס, הכוללת מגוון גבינות ממחלבות מעולות בארץ ובעולם...
ב''SPICES כלים וטעמים'' חוגגים את שבועות בקרנבל שיימשך יומיים עם גבינות בוטיק, יינות משובחים, מוסיקת עולם, מאפים מיוחדים, שמני זית, מאהל בדואי, סדנאות גיבון עם דפנה דריאל ומבצעים ומתנות בפורמג'רי. מומלץ להתעדכן
יש מי שחושבים בטעות שפסח הוא חג החירות או חג האביב. האמת היא שהוא חג המתנות, ורצוי כלי מטבח, ורצוי עוד יותר, מהסוג שהוא גם יפה, גם פרקטי, גם חדשני וגם מתהדר בפטנט שיעשה לכם הרבה כבוד סביב שולחן הסדר