הקופסאות מאמא נגמרו ואין זמן להעמיד סירים על הגז? קבלו 5 מקומות שימלאו לכם את הקיבה (והמקרר) באוכל ביתי ומנחם שבא טוב בחורף.
לעצלנים שבנינו או יותר נכון לאלו שהשנה החליטו להקל על עצמם עם ארוחת החג- הכנו עבורכם את רשימת המקומות להזמין (ועדיף מראש) מטעמים (טעימים במיוחד) לערב ראש השנה
איפה קונים אוכל מוכן כשר לפסח?
ארבע מסעדות מעולות שהוכיחו לנו שזה שסבתא גרה רחוק לא אומר שאנחנו לא יכולים ליהנות מאוכל ביתי ומנחם שמחמם את הלב.
"הבסטיל, שהיה הפייבוריט שלנו, הוא לביבה של תפוחי אדמה, נתחי עוף והמון בצל מטוגן שמעניק לה טעם קרמלי-מתקתק. הבצל הממולא רוקן מליבתו ומולא בבשר, ואז התבשל ארוכות עד שהפך לרך ונימוח..." שפרה צח מגיעה לגואטה ביפו ונהנית ממטבח טריפוליטאי עם נשמה ענקית. זהירות, סכנת התמכרות!
יש בה נמל פעיל ומזרקת משאלות ממש כמו ברומא, יש בה סמטאות ציוריות ושווקים צבעוניים וססגוניים, שלוש הדתות שוכנות בה בהרמוניה והכי מסקרן שהקולינריה בה כיום היא בשיא תפארתה. בואו להכיר מקרוב כמה מסעדות מומלצות ביפו, שלא כדאי שתפספסו בביקור הבא שלכם בעיר
אין כמו יפו – בלילות, בימים ובשעת בין ערביים. הסמטאות העתיקות, המאפיות העשירות, דוכני הבקלאווה, ריח הים והדגים, ועדיין לא דיברנו על המסעדות המיוחדות. אספנו בשבילכם כמה מסעדות מומלצות ביפו, שלא תצאו רעבים
בבירת הקולינריה של ישראל אפשר למצוא גם אוכל זול, והנה לכם ההוכחות. לא פלאפל, לא קפה ומאפה, לא מנה ראשונה, לפניכם אוכל זול באמת: מנות עיקריות במסעדות שמחירן אינו עולה על 50 ₪. בתיאבון
חג החנוכה מגיע אל המסעדות, שתופסות את ההזדמנות בשתי ידיים משומנות היטב. אז מה יש לנו השנה? המון שרימפס בבר פירות הים אושן, ספינג' אצל גואטה, לביבות לטיניות בקאסה נובה, גולאב ג'מון באינדירה, וסופגניות תפוז בסופיה
בישראל כמו בישראל, המאמץ הביטחוני רותם את כולם, גם את המסעדות. הרבה מהן מציעות הטבות מיוחדות לתושבי הדרום ויישובי קו העימות. אספנו בשבילכם כמה המלצות, עד הרגיעה הבאה
חדשות מהמסעדות: פסטיבל שמן זית באוליב ליף, מבצע זוגי במסעדת טאפאיה, ארוחה עסקית חדשה אצל גואטה, מרקים וקדירות ים במטבח של השקד ומשתה הודי באינדירה. הולך להיות טעים
ספיישל סוכות במסעדת אוליב ליף בתל אביב עם מנות מיוחדות ממטבח השף צ'רלי פדידה. ג'אז, פירות ים ויין במסעדת באבא יאגה תל אביב, וארוחת סוכות משפחתית בגואטה שביפו – החג הגיע למסעדות
הלילה הלבן נערך הערב, ובעוד כמה שעות רחובות תל אביב כבר יהיו עמוסי חוגגים. בשביל כל מי שיבחר לתת את קולו למסעדות המיוחדות בעיר הזו, הנה כמה המלצות של הרגע האחרון
מה קורה במסעדות בחנוכה? אספנו בשבילכם כמה הצעות: ממנות מיוחדות לילדים במסעדת ליליות, דרך סופגניות הודיות מיוחדות באינדירה, ספינג' מרוקאי אצל גואטה ועד לפסטיבל טעם כנרת שייערך בימי החג ויכלול פעילויות לכל המשפחה
צדק חברתי: מי שמאס בבישולים, מי שמעדיף שנת צהריים על פני סירים מהבילים, מי שמעוניין בארוחה מוכנה, חמה ואיכותית שמלכתחילה לא היה מכין בעצמו – ראש השנה הוא הזמן למימוש הזכות הבסיסית שלכם. הנה מדריך לאוכל מוכן
הייתם פעם בבר מצווה של טריפוליטאים? מסעדת גואטה, הטריפוליטאית הוותיקה משדרות ירושלים ביפו, חוגגת יום הולדת 13, ומזמינה את כולם. החגיגה מיוחדת ונמשכת כל הקיץ, והיא כוללת אורחת טעימות מעולה ועראק בטעמים, כמו מים
מחר הוא כבר כאן, מי אם לא הלילה הלבן. גם השנה תל אביב לא מפסיקה ולא נגמר לה הלילה. אבל בואו נהיה קצת יותר קונקרטיים, הנה כמה הצעות לחלק קטן מהדברים שהולכים לקרות בעיר בלילה הלבן. אל תשכחו לאכול משהו.
לרגל יום העצמאות אנחנו נזכרים בסממני הישראליות שלנו. בין הקיבוץ לשוק, בין האימא הטריפוליטאית למערכת היחסים עם בני הדודים – כאן חבויה הישראליות. ובתוך כל אלו תמיד נמצא מסעדות, שיותר מכל דבר אחר, משקפות אותנו
מחפשים משהו לשתות? רשמית, סוף השבוע מתחיל רק בעוד שעות ספורות, אבל את התכניות אפשר כבר להתחיל בקול רם. בלגו בר בכפר סבא מציע לכם חודש יין עם מילוי חוזר חופשי וגואטה הטריפוליטאית מתהדרת בעראק – סוף שבוע נעים
''טיסה 778 לפריז יוצאת בעוד מספר דקות...'' את זה ישמעו אלפי טסים מרוצים בדרכם לחו''ל. לטובת אלה שבחודשיים הבאים ישמעו רק את השיר ''אנחנו נשארים בארץ...'' ריכזנו ארבע מסעדות שיעזרו, אפילו טיפה, להרגיש בחו''ל
''המשכנו עם צלחת מלאה כל טוב, בה נחו ארבע מנות מבושלות: מפרום, כרוב ממולא בשר ואורז, קציצת עוף וממולא נוסף של תפוחי אדמה ובשר...''. עיינה גל גילתה במסעדת גואטה מאכלים טעימים להפליא, שאת שמותיהם לא שמעה לפני כן מעולם
החגים כבר מאחורינו, וגם הארוחות המשפחתיות של פסח הפכו לזיכרון רחוק. כששבועות טרם נראה באופק, עלול החיך לחוש פתאום געגוע לאוכל של אמא – אמיתי, אותנטי ולא מתיפייף. למתגעגעים, הנה ארבע מסעדת המגישות אוכל ביתי אמיתי
ממולאות בשוקולד, ריבת חלב, פיסטוק ואפילו קרם ורדים, עם חור באמצע או בלעדיו, מי יכול להתאפק מלזלול אותן? חמש המלצות חמות ומתוקות למי שהחליט החנוכה הזה לחגוג ובגדול
רוצים לעשות לעצמכם חיים קלים? יש לא מעט בשלנים ובשלניות מומחים שמוכנים לעשות את העבודה בשבילכם, והמחיר עבור התענוג לא בשמיים. מהגפילטע פיש של קיטון, דרך צלי הבקר של המסעדה היהודית מבית קינג דיויד ועד החריימה של גואטה.
הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את לאה גואטה