מתכננים טיול למרקש? הכתבה הזו בדיוק בשבילכם!
''במיומנות רבה פירק מלצרינו החייכן את העוף הרך, שהחליק ונפרד כמעט מעצמו מן העצמות, והוגש לצלחות האישיות, לצד פיסת לימון כבוש וכמה זיתים...''. נעמה הלוי חותמת את מסעה במרוקו במסעדה האהובה על המלך – מסעדת יקוט במרקש
נעמה הלוי ממשיכה את הטיול שלה במרוקו עם ביקור בדוכני תבלינים ושמנים; טיול בערי החוף של מרוקו, בהם הוגשו מנות פירות ים בסגנון אירופאי; ומרק חרירה נהדר אחד, בדוכני שוק האוכל הצבעוני של מרקש. המסע למרוקו – פרק שלישי
''את סיורנו במדבר עשינו בטיול ג'יפים, שבסופו עצרנו בעיירה ריסאני, בחדר פרטי עמוס בשטיחים צבעוניים, לארוחה מצוינת שכללה פיצה ברברית: בצק פריך ומושחם, ממולא בבשר והמון ירקות שונים...''. המסע למרוקו של נעמה הלוי. פרק שני
''אחר כך הגיעו הטאג'ינים: עוף בשקדים; כבש בשזיפים; קציצות מתובלות ברוטב עגבניות וביצה; קוסקוס 'רויאל', עשיר מאוד בירקות וקישוטים, וטלה בתנור...''. נעמה הלוי חזרה הלומת טעם וריח מהטאג'ינים המרוקניים. המסע למרוקו – פרק ראשון