ענבל גרזון טועמת בירות חדשות בהכנה ביתית במסעדת מעלות שברחוב מעלות בירושלים: "אצלנו, הכול נעשה פה במקום". ומה ליד הבירה? טאפאס, טאפאס, טאפאס. אל תפספסו
המסקנה הנחרצת של איתמר מישור, מבעלי הזאייצ'יק בתל אביב, היא שכולנו צריכים להיות חברים. ולמה? כדי שהבירה תעלה לנו פחות. קוקה קולה, מאחורייך
בטור הבירה מרחיב הפעם יואב עלון על ההיסטוריה של הבירה הטרפיסטית הנדירה, המיוצרת על ידי נזירים במנזרי שתקנים באירופה, ושיוצרת עניין רב בעולם ובארץ. סמל האותנטיות, מתברר, ניתן רק לבירה שמיוצרת ללא מטרות רווח
יואב עלון מבר הנורמה ג'ין שבתל אביב מתקבל בברכה למחוזותינו עם טור בירה חדש, שיעשה לנו סדר בכל מה שקשור בבירה – בירת בוטיק, ייצור בירה, מי מבשל בירה ואיך. רק התחלנו וכבר מתברר שבשביל לעשות בירה דרושה אהבה