פסטיבל נחלת בנימין שיתקיים בין ה-15.5 ל-24.5, עומד הפעם בסימן אביב ומציע עשרות מנות ב-25 שקל האחת, ממיטב מסעדות העיר, טעימות יין מיקבי בוטיק וקוקטיילים במחירים שווים לכל נפש, והכל במתחם המתוק של נחלת בנימין
ארבעה ברמנים מספרים על המשקאות הכי חמים על הבר שלהם בקיץ האחרון ומוסיפים מתכונים לקוקטיילים קיציים משגעים.
העונה הכי נפלאה לפיקניקים כבר כאן וזה בדיוק הזמן לארוז סל, מחצלת ואולי גם ערסל ולצאת ליהנות מהפריחה. אם ההכנות כבדות עליכם, הנה כמה מסעדות בטבע, פתרון מושלם לעצלנים
מי ששומר כשרות כל השנה מכיר בעל פה את הרשימה המצומצמת למדי של מסעדות גורמה כשרות. אבל גם אלו שאוכלים רוב השנה שרצים צריכים לפעמים מסעדה כשרה. למענם, הנה ארבע מסעדות כשרות, מהודרות ומוצלחות
יש מי שחנויות לציוד משרדי עושות להם את זה. אנחנו בעד חנויות לכלי מטבח. אם הן מתהדרות בפרודוקטים מיוחדים ובאוסף סכינים שלא נראה כמותו, זה אפילו עוד יותר טוב
יש לא מעט סיבות לצאת מהבית גם בלילות החורף, כשבחוץ גשום וקר. ארבע מהן מובאות כאן בהרחבה
ספר על תה נשמע לכם משעמם? מרדים? חיוור ותפל? ספר התה שכתב אהוד גונן הוא ספר עיון שפשוט כיף לדפדף בו, לשלוף מידע טריוויה משעשע ולתת לתמונות לקחת אתכם ל''קפיצה קטנה בחו''ל'' ועוד במקומות האקזוטיים שבהם מגדלים תה
לכל עונה היינות שלה ואי אפשר להעביר את חורף 2006 בלי להתעכב על יינותיו. פרויקט מיוחד של טעימות יין בארבעה מוסדות נחשבים בתחום
יותר מכל דבר אחר מסמלת השמפניה את ליל הסילבסטר. רובנו רגילים לשתות אותה אבל מסתבר שאפשר גם לאכול. לרגל השנה החדשה, מנות עם שמפניה
זה הזמן להתחיל לשבץ ביומן פעילויות לשמונת ימי חופשת החנוכה: סדנת סופגניות, ביקור בבית קפה לילדים, סדנא להכנת נרות, וזה לא הכול. פרויקט חנוכה מדליק במיוחד
ממולאות בשוקולד, ריבת חלב, פיסטוק ואפילו קרם ורדים, עם חור באמצע או בלעדיו, מי יכול להתאפק מלזלול אותן? חמש המלצות חמות ומתוקות למי שהחליט החנוכה הזה לחגוג ובגדול
חיכינו חיכינו, ציפינו ציפינו ומי לא בא? אז זהו, למרות שכבר ביכינו אותו, החורף מגיע סוף סוף ולפי החזאים זה יקרה בגדול. ארבעה חמינים מצוינים ממסעדות, שכדאי לנסות כל עוד קר וגשום.
הוא אמנם לא ממש נראה באופק, אבל לפחות לפי לוח השנה הוא כבר אמור היה להיות בעיצומו, כך שקשה להתווכח עם המסעדנים שמתעקשים לשחרר לאוויר העולם את תפריטי החורף שמחכים אצלם במגירה. הצצה לתפריטי חורף חדשים ומסקרנים.
האביב הפתאומי שנפל עלינו לא מותיר אפשרות טובה יותר לבילוי בבוקר שישי מארוחת בראנץ' באוויר הפתוח. בים, במושב, במחלבה ובקיבוץ. ארבע הצעות לארוחות בראנץ' מענגות.
מתוקים, עסיסיים, כתומים, והכי חשוב, משלנו. ארבע מנות מומלצות עם תפוחי זהב
הוא מככב במנות ראשונות, עיקריות וקינוחים ומשתלב בבישול של בשר ביין כמו גם בסלטים של גבינות חריפות. האיטלקים אוהבים אותו, הצרפתים לא יכולים בלעדיו. אז גם אנחנו החלטנו לעשות לו כבוד, לאגס. ארבע מנות מופלאות עם אגסים.
מתחם נחלת בנימין על בנייניו, שוק הכרמל, שוק האמנים, המסעדות, בתי הקפה והברים, מייצר חוויה ייחודית וישראלית במובן הכי רחב שיכול להיות. אין עוד מקום כזה בעולם והשבוע הוא חוגג את עצם קיומו. לרגל הפסטיבל, ארבע מסעדות שהן חלק בלתי נפרד מהקסם.
לרגל החורף והלילות הקרים, חיפשנו ומצאנו ארבעה מרקים משובחים. ויש גם מתכון למי שרוצה לנסות בבית.
כנרת הראל נכנסה למיטה עם החדש של דידי דמרר ורצה לספר לחבר'ה.
החגים מאחורינו ושגרה ארוכה ומייגעת לפנינו. איך שוברים אותה? הנה כמה רעיונות לסדנאות בישול שיזרימו בכם דם חדש. לא לבשלנים בלבד.
קשה לקלקל מנת פסטה, אבל לא פחות קשה להבריק עם פסטה. ארבע מנות פסטה מעולות מארבע מסעדות איטלקיות.
סתיו בחלונות ובלבבי, כמאמר השיר וגם המון געגועים: לריח גשם, לשמיכות פוך ולארוחות ערב רומנטיות עם תבשילים חורפיים ונרות מרצדים. ארבע מסעדת ביסטרו צרפתיות בתל אביב שיודעות לספק את החוויה הזו בדיוק.
הוא שחום, אקזוטי, מתוק ואהוב כמעט על כולם, ואין מתנה מוצלחת ממנו לכל חג ומועד. ארבע חנויות שוקולד מתמחות לרגל חודש תשרי המרובה בשמחות.
רוצים לעשות לעצמכם חיים קלים? יש לא מעט בשלנים ובשלניות מומחים שמוכנים לעשות את העבודה בשבילכם, והמחיר עבור התענוג לא בשמיים. מהגפילטע פיש של קיטון, דרך צלי הבקר של המסעדה היהודית מבית קינג דיויד ועד החריימה של גואטה.
יש מי שסולד מסושי, אחרים מעבירים את חייהם ב מסעדות יפניות, או בפנטזיות על הקונוס הבא. אבל על דבר אחד אין ויכוח בין המחנות, מדובר באמנות קולינרית מרהיבה. ארבע קומבינציות סושי יפניות שמדגימות איך הופכים אורז לזהב.