פאב חברותי, המציע מגוון בירות מהחבית בפיצ'רים. לצד הבירה ישנן מנות נשנוש, בייגל ירושלמי, פלטת נקניקים ועוד. באמצע שבוע יש מבצעי ערב של 1+1 על כל תפריט האלכוהול.
מסעדה ובית קפה פתוח בעיקר בשישי 09:00-16:00, במקום חנות גלריה למוצרי אומנות. מתאים למטיילים באזור חבל לכיש. אוכל ביתי, אפשרות לסדנת קרמיקה, סדנת צחוק או סדנת נגרות.
אליאס מעדני בשר הינה מעדניית בוטיק הממוקמת בלב העיר העתיקה ברמלה. המעדנייה נפתחה השנה על ידי אליאס, מוותיקי העיר, בעקבות חלומו לספר בשר איכותי במעדניית בוטיק. אצל אליאס תמצאו מגוון בשרים ובין המוצרים המומלצים: אנטריקוט, קבב בטחינה תוצרת עצמית, צלעות טלה ועוד. בנוסף, ניתן למצוא מוצרים קפואים וביניהם דגים, פירות ים, פסטלים ועוד. אצל אליאס מעדני בשר תבלינים מכל העולמות וכל הנדרש לעריכת ברביקיו.
מסעדת אל יאסמין שוכנת בכפר מג'דל שמס. המסעדה מציעה ללקוחותיה אוכל עממי, אותנטי ואווירה רגועה. את האוכל במסעדה מגישים על-פי הזמנה מוקדמת, ניתן לבחור את המנות שרוצים מהתפריט באתר, בו הסבר על כל מנה ואופן הגשתה.
מסעדת אלינקה תגרום לכם להרגיש בבית, מקום חמים שיעלה זיכרונות ילדות. בבית של "אלינקה" מתבשלים כל יום מאכלים בייתים, טעימים, מזינים ובריאים. תפריט המסעדה מציע לאורחיה אוכל ביתי מכל קצוות הארץ, בסגנונות שונים – מזרחי, אשכנזי, טורקי ועוד.
אליעזר בר-קפה נמצא באזור התעשייה של אבן יהודה, עם נוף כפרי ואווירה ביתית.בשעות הערב אליעזר הופך להיות פאב שכונתי שפתוח עד השעות הקטנות.
אליקה הוא בית קפה קטן, המלווה אותו גלריה. הקהל בעיקר מקומי.
מסעדה בנהריה עם תפריט אמריקאי. הדגש במקום הוא על המחירים הנוחים. ניתן למצוא בתפריט ארוחות בוקר, כריכים, פיצות, סלטים, עיקריות ועוד.
בית קפה אלכסנדריה מציע מנות צמחוניות מגוונות, מנות "ספיישלים", כריכים, מאפים טריים ועוד. במסעדה אווירה אינטימית ומוזיקה נעימה, המתאימה לבילוי רומנטי, עסקי או משפחתי.
מסעדה לבנונית אותנטית אשר ממוקמת בכפר תבור. מבחר עשיר של בשרים, תוספות, מנות ראשונות, קינוחים ועוד. בתפריט ניתן למצוא גם מנות ילדים. בנוסף, יש אפשרות לערוך אירועים במסעדה
במרכזו של ההייטק פארק ביקנעם קיימת מסעדת אלמה. מסעדה חלבית כשרה המתגאה במנות הישראליות שלה. המטבח מוציא מגוון מנות בטעמים מדהימים, שיפתיעו כל אחד ואחת מכם.
אלמה דה קובה היא מסעדה קובנית במלוא מובן המילה, המביאה את כל הטוב שמאפיין את האיים הקריביים, אוכל טוב ואלכוהול משובח.
מזנון המציע מאכלים אתיופיים אותנטיים. תבשילים ביתיים מבושלים.
אלמנטרי מסעדת שף אינטימית הכוללת 30 מקומות ישיבה פנימיים ועוד 20 חיצוניים. האוכל במקום מושפע מהמטבח המקומי הים תיכוני. השף והבעלים של המקום הוא צחי מלול, שעבד במסעדות בניו יורק ובלונדון במשך שנים.