מסעדת שף של אבי לוי (יוצא תכנית הריאלטי "מאסטר שף") הממוקמת בשולי שוק מחנה יהודה. המסעדה משלבת סגנון ירושלמי עם מטבח צפון אפריקאי ונמצאת בבניין עתיק המשרה אווירה ייחודית.
מסעדת המזלג הינה מסעדה ישראלית כשרה. מציעה תפריט עשיר וטרי, החל ממבחר סלטים ומנות ראשונות מיוחדות ומגוון רחב של מנות עיקריות. בשעות הצהריים מגישים ארוחות עסקיות בסגגנון בופה הכוללות: בר סלטים עשיר, בר לחמים, מגוון מנות עיקריות, מגוון תוספות ושתייה. בשעות הבוקר המאוחרות ובשעות הצהריים ניתן לערוך אירועים. בשעות הערב המסעדה פתוחה לארוחות פרטיות וקבוצתיות.
המזנון של אייל שני הוא מקום שמוכר אוכל גורמה בפיתה. החל מבשרים שונים, תפו"א ואף גלידה, הכל נכנס לתוך פיתה ויוצר שילוב יוצא דופן של טעמים.
מסעדת אוכל בייתי, בשרים, סלטים ועוד.
"קיטשן סטיישן" היא תחנת מטבח המציעה תפריט שמבוסס על מנות ממטבחים ברחבי העולם בדגש על חופי הים התיכון.
מסעדת המזרחית של צל תמר הממוקמת במתחם "מול כנרת" בצמח מציעה מגוון ענק ועשיר של סלטים טריים ובשרים הנצלים על גריל גדול לעיני הסועדים, לצד מנות נוספות מן המטבח המזרחי.
מסעדת המטבח אילת שנפתחה בעקבות תוכנית הריאלטי "המטבח" מציעה תפריט גורמה עשיר וכשר המשלב טעמים מהמטבח המערבי והמטבח הים תיכוני, במחירים נוחים. מסעדת המטבח אילת מעוצבת בסגנון מודרני ויוקרתי.
Lizi's happy kitchen הוא קייטרינג שמטרתו העיקרית היא לעשות ללקוחות טוב על הנשמה ולכן התפריט הוא לבחירתם הבלעדית! מידי שישי נערכת מכירה ביתית של אוכל מוכן בנושאים משתנים. ליזי מארחת בביתה אירועים קטנים עד 10 סועדים, עורכת סדנאות ומספקת קייטרינג חיצוני לאירועים עד 40 סועדים.
ג'נט היא מאמא דרוזית לבבית מהכפר ג'ת, שפותחת את ביתה ומציעה אירוח דרוזי כהלכתו. במהלך הביקור אצלה היא תכבד אתכם במאפים שונים שהיא מכינה בעצמה, עלי גפן ומג'דרה, תבשיל סינייה, סלט טאבולה, קובה ממולאת בבשר, מקלובה ומאכלים אותנטיים נוספים המאפיינים את המטבח הדרוזי. לצד האוכל המסורתי, ג'נט תספר לכם על מנהגי העדה במהלך אירוח ובכלל ותחשוף בפניכם את תהליך ההכנה של חלק מהמנות אותן היא מגישה במהלך הארוחה. לסיום, תקבלו שם קפה דרוזי מבושל ומאפים מתוקים.