מאפייה שהוקמה בשנת 2004 ע"י דני שאול וענת דלל, דור שלישי לאופים. הניסיון, שנות הידע הרבות ושילוב תהליכים מסורתיים ושיטות אפייה חדשניות הובילו למגוון מרהיב של סוגי מאפים, לחמים בטעמים, מאפי בריאות, מאפים מקמח מלא, עוגות, עוגיות ועוד.
לחם קמה הינה מאפייה משפחתית הנוסדה בשנת 52 וידועה היום בלחמיה האיכותיים והמגוונים. המקום מתמחה באפיית לחמים מיוחדים במינם במילויים שונים ובתוספות שונות, ללא סוכר וללא שמרים, בעבודת יד.
פיצרייה כשרה הממוקמת באזור ומציעה פיצות טבעוניות עם מבחר תוספות, פסטות, סלטים ועוד.
תאי ווק נודלס היא מסעדה אסייתית איכותית הממוקמת בחולון. בתאי ווק מקפידים על שימוש בחומרי הגלם האיכותיים והטריים ביותר בכדי להבטיח חוויה קולינרית מושלמת הכוללת איכות, טעם, מקצועיות ושרות.