קצביית בוטיק ומעדניית גבינות, בנוסף, חנות יין, לחמים וכריכים.
מחלבה בטל שחר המציעה ארוחת בוקר, יינות, בירות, גבינות, לחם, מטבלים ועוד. בנוסף, מוזמנים לסדנאות להכנת גבינה.
מסעדת פסטורי הינה מסעדה טוסקנית הממוקמת בחוף הצפוני של אילת. התפריט של פסטורי מציע מבחר פסטות לפי מיטב המסורת האיטלקית לצד מנות בשרים ומאכלי ים.
מיה גלוצר יחזקאל מעצבת עוגות מבצק סוכר ועושה משלוחים בכל הארץ. בנוסף, היא מעבירה סדנאות פיסול בבצק סוכר בקיבוץ להבות.
אורן בקר פותח מיזם חדשני במתחם הבילוי הבא של תל אביב. אורן בקר הגשים את חלומו לאחר שהשתלב במקומות מפתח , והשיק את 'אורן בקר – סדנאות שף', כיתות אומן המציעות סדנאות במגוון עצום של תחומים וטעמים. לקראת אוקטובר המקום יהיה שילוב של הסדנאות עם בית הספר.
איריס לוי, שפית שעברה השתלמויות בארץ ובחו"ל, בעלת קייטרינג גורמה. מפיקה אירועים של ארוחות מיוחדות בבית הלקוח המבוססות על מטבח איטלקי, צרפתי או ספרדי. כמו כן איריס מעבירה סדנאות בישול לקבוצות.
בשוק מחנה יהודה, מציע בית הקפה אלפונסו חוויה קולינרית רעננה, אורגנית, בריאה וטרייה באווירה נעימה. על בית הקפה מנצחת הבעלים דבורה בן טולילה, שבשמחה מסבירה לכל דורש על ערכי התזונה הבריאה של כל ארוחה. התפריט של אלפונסו כולל סלטים ייחודיים, כריכים טריים, טוסטים פריכים, קינוחים מתוקים, עוגות, ריבות תוצרת בית ופריטים אחרים.
חברת אסאדה - קצבייה וקייטרינג לאירועים. קייטרינג אסאדה מתמחה בביצוע אירועים ברמה הגבוהה ביותר כאשר הדגש הוא על טהרת הבשרים תוך מתן מענה כולל לכל השירותים הנדרשים לאירוע, החל מאירועי משפחות ועד לאירועים עסקיים בחצר ביתכם, באולמות אירועים, במדבר או ביער. החברה מתמחה בשיווק בשרים איכותיים ביותר לגריל ואסאדו מדרום אמריקה והגולן, לקהל הלקוחות הרחב. כמו כן, אסאדה מקיימת פעמיים בחודש סדנאות שונות ומגוונות על טהרת הבשר והיין.