יוחאי סקבסקי - על מסעדת גמברינוס 29/04/2016
הגענו כל המשפחה לפאב- מסעדה מגניבה בתוך שכונות אשדוד
תחילה נתנו לנו תפריטים הייתה אבירה מצויינת ובקשנו בירות לכולם.
המשכנו בהזמנו של שלל מנות מהתפריט ציפס גמברינוס, שרימסים בחמאה ושום,פטריות ברוטב גבינה,אנטריקוט וצלעות לבן.
המנות הגיעו לאחר כמה דקות בסדר מדורג תחילה הציפס המדהים יש לציין עם המון גבינה בולגרית מעל לאחריו הגיעו השימסיו והפיטריות ששניהן סבלו מבעיית אבקת מרק אסטרונומית השרימסים הגיעו על מחבת יצוקה ובתוחה כ 10-8 שרימסים ששחו בברכת חמאה מטרפת (כיוון שהינו 6 בקשי טעמנו מהם קצת חבל...) אחרי מנות אילו הגיעו הבשרים שעברו טיפול מסור ונאמן אצל הטבח , האנטריקות היה עשוי בדיוק במידה שבקשנו M והיה רך ונעים. הצלעות נשארו עסיסיות שלא כמו בדרך כלל שפשוט מייבשים להן את החיים.
הבשר היה מעולה!
לאחר מנוחה קצרה שבנו להזמנת הקינוח הזמנו שני פאיים וגלידה אחת
הפאי הראשון שקבלנו (שהתברר גם כאחרון כיוון ששכחו) היה בעצם עוגת ספוג עם "נגיעות" נוטלה היה קצת מביך לשף שהציא עכשיו פאי
והגלידה- טוב היגנדז לא מפשלים
בתימצות היתה חוויה נחמדה למדנו מה להזמין ומה לאכול במקום אחר
מנות בשר מעולות במחירים נוחים ובכמות מסחרית.
תודה גמברינוס עד לעונג הבא :)