מסעדה חביבה, העיצוב בינוני, אווירה משעממת משפחתית מאד - בלי ילדים די מבאס להיות שם כי כולם בני 5 ומטה עם הוריהם העצבניים או בני 60 ומעלה מאוכלוסית הפרוורים העשירים של רמת השרון.
מחירים - יקרים מאוד.
מנות - לזכותם יאמר - אף פעם אין נפילות, האוכל טעים מאוד תמיד!
סושי נהדר, מנות נודלס מצוינות, שירות מקצועי גם אם קורקטי ולא לבבי.
ביאוס רציני - מעבר לתמחור הגבוה מאוד תחושת חוסר הנדיבות של המקום.
לפני זמן מה פורסם על כל שולחן שהחמוצים שהוגשו בחינם בתחילת הסעודה כבר לא יוגשו - 'כי מחירי הירקות עלו'.
איזה בעל עסק לא מבין שגם אם זה מערך השיקולים שלך - עדיף לא לכתוב את זה ללקוחות בצורה כזו? ברמה העסקית זה לא נכון, שלא לדבר שלאור מחירי המסעדה ככלל, לא נראה שהיה מזיק לה לספוג על גבה הוצאה של עוד 20 אגורות לחמוץ.
זה לא מקצועי.
עוד נושא מעצבן ויוצא דופן - המסעדה באופן קבוע מעלה מחירים מאז היום שהיא נפתחה בקצב מסחרר שלא נראה כמותו בכל גוש דן (כמי שמתגוררים בגוש דן ומקבלים דרך קבע את התפריטים שלהם בדואר כל שני וחמישי).
עליות המחירים לא הגיוניות, מענין מה דפני ליף תגיד על זה. אותם מוצרים שעלו 20 ש"ח לפתע עלו ל-35 (כמו מרק וון טון שאגב -כרגיל - טעים מאוד, אבל מה זה המחיר הזה ולמה זה עולה?)
למעט עסקיות שגם הן יקרות זה לא מאוד משתלם .
לאחרונה אנו מעדיפים לנסוע להרצליה ולהשקיע קצת יותר דרך, כדי לאכול במסעדות שמציעות תפריט דומה רק בחצי מחיר. למה? בדיוק כמו במחאת הגוטג'- זה ענין של פרינציפ.
לשלם 90 שקלים לנתח סלמון קטן ושגרתי או 30 שקלים למאקי 6 יחידות, נראה מוגזם. במיוחד שלא מדובר במקום אווירתי מיוחד שווה לשלם בשבילו, אלא במסעדה במקום אפרורי מאוד בלב רחוב מגורים שגרתי.
אם המסעדה היתה נוהגת ביותר נדיבות עם הלקוחות - ברור שהיא היתה מצליחה יותר. כרגע היא הרבה פעמים ריקה וחבל, כי יש לה אוכל מצוין.
נקווה שהביקורת הזו תעלה, לטובת בעלי המסעדה בראש ובראשונה וגם הקוראים.