makrini@walla.com
אני ואשתי אוהבי מסעדות קטנות משפחתיות עם אוכל ואווירה ביתית. זאמ הסיבה שהיום הלכנו לבקר בראשונה את המקום - אוסטריה דה פיורלה.
בוא לפי הסדר - אווירה מתאימה למסעדה בניהול משפחתי עם אוכל ביתי. נקי, פשוט.
רמת האוכל - בינוני ומטה - אוכל ביתי מתאים לבן אדם פשוט ולא יודע לבשל כלל לרמת האוכל מסעדות.
בפרט - אנטיפסטי - מתחת לבינוני באופן כלל, ארטישוק - בינוני בלבד. חומרי גלם נרגשים כמאוד זולים ולא ברמה איכותית כלל. אפשר להגיד שתאים כשרעב, לא רמת מסעדות.
פסטה - קרבונרה - רמה אכי נמוכה מכל מסעדות האכלנו עד היום וגם מאוכל שמכינים בבית.
ריזוטו - רמה נמוכה, אין להשוות אפילו לאמורה מיו - שם רמה גבוה באין השווה לרמה של אוסטרריה דה פיורה.
מנה של ריזוטו מתאימה בקושי לתאימה לפי כמותה.
קינוח - בינוני - רמה של סטייקיה אכי פשוטה שיש.
קפה - רמה סבירה.
יין - בקבוק שבטיב טעם עלה כ 30 ש''ח במחיר של 120, אין יותר זול.
גרפה - 42 ש''ח למנה שבאיטליה בקבוק עולה כ 10 יורו.
סך הכול חשבון של 438 ש''ח לזוג בשעה 16 - אין ערוכה עסקית כלל.
לסיכום הערכה - מסעדה ברמה נמוכה, מחיר בערך פי 2 גבוה מאוכל ושתיה שמוגשים למבקרים.
בהשווה לארנסטו בבן יהודה או לאמורה מיו או לטאבולה - אין מה להשוות - יקר ולא מגיע לרמה של המסדות הנ''ל.
לא הייתי ממליץ לכל המבקר בשל יוקר ואיכות נמוכה של חומרי גלם ואוכל מוכן גם ביחס למחיר שמשלמים.
בהצלחה, ודים וורוניקה