יש לכם יום או ערב חופשיים? אשריכם. קחו מקל, תרמיל, ומכנסיים שאפשר לפתוח בהם כפתור, וצאו למסע קולינרי בין מסעדות בנמל תל אביב ונמל יפו. אחח..כמה שאנחנו מקנאים בכם.
טארט טאטן, רטטוי ומקרון – אספנו בשבילכם מתכונים לאוכל צרפתי ממסעדות ומשפים, שתוכלו להכין לבד בבית. ספרו לנו איך יצא
ארוחת "האוסקר" במסעדת מול ים, ארוחת "הורדוס" במודרן, טעימות מיוחדות של יינות יקב הרי גליל במרכז נא לגעת ותפריט חדש למקסיקנה. חדשות מהמסעדות, שיהיה בתיאבון
סוף העולם מגיע בעוד פחות מיומיים, מספרות לנו השמועות על לוח השנה של בני תרבות המאיה. אספנו בשבילכם רשימה של דברים שאתם חייבים להספיק לפני שזה קורה, אז כדאי שתמהרו
בימים שבהם דווקא השמש מכל האלמנטים מחליטה להפסיד למזג האוויר הסגרירי במשחק המחבואים העונתי, שווה להסתובב באזור נמל יפו, שהאפרוריות יפה לו. ריח מים מלוחים, סירות דייגים וגם שוק נמל חדש - מדריך למסעדות בנמל יפו
תכף יבואו עלינו החגים, ונאכל שפע של דגים ובשר ממיטב המתכונים של כל הדודות. בינתיים אלו הם ימי חול וקיץ אחרונים, ואפשר להמשיך לאכול במסעדות חלביות בתל אביב – בשקט, בלי שהן ישימו לב
מארוחה בחושך מוחלט דרך צליית בשר על רשת שנמצאת במרכז השולחן; משתיית משקה גרוזיני מסורתי מתוך קרן ועד טאג'ין מרוקאי מלא בקוסקוס – הנה לכם מצעד המסעדות המיוחדות. יש לכם רעיונות נוספים למסעדות מיוחדות? כתבו לנו
אורית איציק מתחילה את השבוע במרכז נא לגעת שבנמל יפו, שם מכריז האתר Sommelier.co.il על הזוכים בתחרות Best Value, שעושה כבוד ליינות שמעניקים תמורה טובה למעט כסף. שילוב מנצח של מזג אוויר מצוין ומטרות טובות
בעצם אפשר לומר שכל לילה בעיר תל אביב הוא לילה לבן, אף פעם לא מפסיקים לקרות כאן דברים. אבל ב-30 ביוני תהיה העיר כמרקחה, ויקרה כאן הכול – תרבות, אמנות, מוסיקה, אלכוהול ומנות בלבן במסעדות. עיר בלי הפסקה
"האוכל טעים מאד ובסופו אנחנו מלקקים את האצבעות, הפעם לא רק ברמת המטאפורה..." אחרי ההצגה "לא על הלחם לבדו" מבקרים אמיר נהרי ובת זוגו במסעדת בלק אאוט – מסעדת חושך שבמרכז נא לגעת בנמל יפו, שמלצריה הם כבדי ראייה