"בשר כזה עוד לא אכלתם. הנתח הגדול, כ-250 גר' ועוד קצת, היה צלוי לרמה מושלמת, אדמדם בליבו וצלוי מכל צדדיו מבחוץ" דן תורן לוקח את קארין שלו למסעדת סזאר הרומנטית בפארק המדע ברחובות
מסעדות בפארק המדע ברחובות: עסקיות צהריים, פאב לסוף יום העבודה, ארוחת בוקר עם חברים – יש כאן הכול. אספנו בשבילכם כמה המלצות לפעם הבאה שתשבו במשרד ותשאלו את עצמכם איפה כדאי לאכול
"אני לקחתי מנה מעניינת לא פחות של 'קיאנטי קוטלטה', קציצת בקר עסיסית ומרשימה בגודלה שהונחה על מצע פירה ברוטב יין קיאנטי אדום סמיך..." שירלי רחמים חוזרת למסעדת סזאר שברחובות – פרץ של נוסטלגיה ורומנטיקה
גם ברחובות אפשר למצוא אוכל אסייתי, ביסטרו אירופי, בתי קפה ביתיים ומסעדות משובחות ששומרות על צביונן הבשרי כבר למעלה מעשרים שנים. אספנו בשבילכם מסעדות מומלצות ברחובות, כדי שתדעו בדיוק לאן ללכת בפעם הבאה שתגיעו לעיר
מי שגר דרומה מתל אביב יודע שסצינת המסעדות, הפאבים והברים ברחובות אינה מביישת את מרכז הארץ, ולכן, רק כדי שתקבלו מושג מקומי, אספנו בשבילכם כמה המלצות. והפעם התמקדנו בכאלו שיש להן דבר או שניים להגיד על בשר
"זו הייתה מנה של קציצת בשר משוטחת קמעה, עשויה עד רמת מדיום מבחוץ ומדיום רייר לכיוון הרייר מבפנים. היא קלעה בול..." גיא סופר, סזאר, רחובות: כבר מוכן לצאת את מפתן ביתו בשעות הערב, כשכבר לא חייבים להחליף מצב צבירה
"אני בהתמדה מרשימה בחרתי לי נתח של סינטה 300 גרם איכותי וארץ ישראלי מרמת הגולן, ולצדו פוטטוס עם עשבי תיבול..." שירלי רחמים חוגגת חתימה של עסקה במסעדת סזאר שברחובות – הטובה ביותר לעניות דעתה בכל פארק המדע
הקיץ שכבר ממש כאן, הביא איתו שמש, חופש וכיף, אך עם זאת גם חום כבד ורצון להתפנק עם מנות טובות וקרירות שיצננו את הגוף והנשמה. ריכזנו עבורכם ארבע מסעדות המציעות פתרונות ומנות קרות לקיץ, ומהוות מקום מפלט מהשרב
על שלושה דברים עומד בר מוצלח- אלכוהול משובח, מוזיקה טובה וברמן שיודע להתאים בדיוק את המנה לאלכוהול. ריכזנו ארבעה ברים שידאגו שהיום לא תלכו לישון רעבים וודאי שלא צמאים. על מה שקורה בתום הערב, אין לנו אחריות
''קוקטייל האגס הרחובותי של ענת היה מצוין, מדויק במינונים, והשאיר אותה מחייכת למשך כל הערב. המרטיני שלי היה מתוק ועדין מבחינה אלכוהולית...'' סזאר ביסטרו בר סיפק לנדב אבידן, ללא קושי, את כל המרכיבים לערב משובח
משהו טוב קורה באזור השפלה בשנים האחרונות: הרחובות הראשיים ואזורי התעשייה מתעוררים לחיים, ומגוון של מסעדות, ברים ובתי קפה איכותיים נפתחים בראשון לציון, רחובות, מזכרת בתיה והסביבה. הנה ארבע מסעדות איכותיות באזור השפלה
''אני קיבלתי את השושקה, מנה שכבר התיאור שלה עורר לי את בלוטות הרוק - פלפל אדום בציפוי פריך, ממולא בגבינת קשקבל וריקוטה, על רוטב פלפלים פיקנטי. וכמה שזה טעים...''. נדב אבידן הרחיק עד לרחובות כדי ליהנות ממטעמי סזאר ביסטרו