20 למרץ- היום בו מציינים את יום הרביולי הבינלאומי! אז איפה אוכלים את הרביולי הכי טעים?
ענבל לורן חגגה את הוולנטיינס במסעדת שף בבית שאן, ומתברר שלא היה נכון מזה לאותו ערב.
מסעדות חדשות צצות כמו פטריות אחרי הגשם ומביאות אתן את האביב. נעים להכיר: ריבר חדשה ברמת גן, פפרדלה ורוטשילד 1 בתל אביב, זיגל הגדול ביפו והסושיה שהגיעה עד ירושלים
מסעדות בפארק המדע ברחובות: עסקיות צהריים, פאב לסוף יום העבודה, ארוחת בוקר עם חברים – יש כאן הכול. אספנו בשבילכם כמה המלצות לפעם הבאה שתשבו במשרד ותשאלו את עצמכם איפה כדאי לאכול
לא רק מותגים: את תוספת הפיצה המרשימה בעולם מצאנו בחופי אוסטרליה לפני כעשור. אז לראשונה נטעמה במחוזותינו פיצה עם עוף, ומאז אנחנו תרים אחר אותו הטעם. בדרך נתקלנו בעוד כמה דברים, הנה לכם תוספות לפיצה שמצאנו כאן
על פיצה אפשר לשים הכול. מתחילים בזיתים, עוברים דרך עוף, אננס ואספרגוס ומי יודע עד לאן נגיע. אבל מה שהכי כיף בפיצה זה שהיא חמה, עשויה מבצק פריך ושמונחת עליה גבינה שעד הרגע בעבעה בתוך תנור בוער. קחו 4 פיצות
"לפתע נכנס לזירה מתמודד נוסף: אספרגוס עם ניוקי בפסטו ושמן זית ומעל כל הפלא מנת דניס. הדג הפתיע בעדינות, בנינוחות ובתחושה הנעימה שהותיר בפה והוא גם זה שלקח את הקופה..." שירלי רחמים, קרב סכינים, פפרדלה, רחובות
למי שלא נוסע השנה לחופשה בחו"ל, ולמי שכן נוסע אבל עדיין רוצה להיזכר בחו"ל גם בארץ, אספנו בשבילכם ארבע מסעדות שיזכירו לכם את הטעמים הרחוקים ויקרבו אתכם למקומות זרים. איטלקי, אירופי, מרוקני או אסייתי – לאן אתם?
"היא הציעה להכיר בינינו. היה לה ברור שזו תהיה אהבה ממבט ראשון. פצצת שוקולד מריר עם מרנג שוקולד נמסה בפה וממלאת את הגרון באושר שאין כמוהו..." שיר כידן על עוגת הטראפלס של פפרדלה ברחובות. וגם פסטות כשרות לפסח
"נועל'ה החליטה לפנק אותנו בקוקטיילים הנהדרים של המקום. האחד דקירי תות אדמדם ומתקתק והשני סאוור מלון קיווי ירוק ומרענן. התאבון נפתח לו בשנית ונזכרנו ברביולי שלשמו התכנסנו...." שרון ינובסקי חוגגת בפפרדלה
רוצים לאכול, אבל בדרך הקלה? אגף המשלוחים של אתר 2eat פורס בפניכם, בסדרת כתבות, את שירותי המשלוחים של מיטב המסעדות בארץ, כולל אפשרות לסווג לפי שם המסעדה, עיר, סוג ובאמצעות מי להזמין. והפעם: מסעדות בשפלה
''מאידך, טורטליני - כיסוני בצק פסטה, ממולאים בגבינת עיזים ובזיליקום, מוקפצים בעדינות בשמן זית, שום ועגבניות. מנה עדינה וטעימה...''. קרן ויזנר בילתה את יום שלישי, פעמיים כי טוב, במסעדת פפרדלה הכשרה שברחובות
למנה ראשונה הוגשו פטריות מוקפצות על טריזי פוקאצ'ה ופסטו. הפוקצ'ה נקלתה קלות על הפלנצ'ה, הפטריות תובלו בעשבי תיבול יבשים והמנה היתה עצומה. עם הזמן הבנו שזו הנורמה בפפרדלה, המנות עצומות. שתי נערות בטרנינג שישבו לידינו, התחלקו במנת פסטה אחת. אין חכם כבעל ניסיון
עם העובדות קשה להתווכח: עם הזמן אנחנו מסגלים לעצמנו מנטליות ים תיכונית. קחו לדוגמא את הפסטה שהפכה למאכל הלאומי החדש, את הסייסטה שתורגמה אצלנו לארוחת צהריים ארוכה ואת חיבתנו המתעצמת ליין. חברו את שלושתם ותקלעו בול לטרנד החדש - הפסטה בר