"בכל ביס תרגיש את הרכות של הלחם עם הפריכות של העלים, הצמיגות של הפטריות, העקצוץ של הבלסמי, החריפות של הגבינה והגרגר של המלח הגס..." מיכל גיא מתרשמת מאהבתם של גלית והנס ברטלה בבית הקפה גאיה ברטלה, פתח תקווה
קורה שאתם מתרגשים ממנה במסעדה ומנסים להבין איך הכינו אותה? לפעמים אתם מוצאים את עצמכם מחפשים בייאוש את הדבר הנכון בספר בישול אבל זה אף פעם לא זה? מצאנו לכם כמה סדנאות בישול. עכשיו תלמדו איך מכינים את זה
שירלי רחמים מפתיעה את בן זוגה בסדנת אפייה אצל גאיה ברטלה. הוא אינו מומחה ולא ממש יודע מה עושים עם שמרים, אבל אחרי צפייה בהנס ברטלה תוך השתתפות פעילה, שניהם מלקקים שוקולד ומתרגשים לקראת המאפים שיוצאים מן התנור
מחפשים סופגניות לא שגרתיות? בחנוכה 2009 יש אור בקצה המנהרה. השנה שוכחים מהריבה המסורתית והולכים על סופגניות במילוי פסיפלורה, קפה, ארל גריי, פיסטוק ועוד. וגם- טיפים יצירתיים כיצד לעבור את החג מבלי לעבור את המשקל
תכירו את הגפילטע פיש החדש: צעיר יותר, שרמנטי יותר ומגיע מכל קצוות תבל. אספנו 8 מתכונים של גפליטע ממיטב השפים בארץ. השנה הפולנים יכינו גפילטע טריפוליטאי, האמריקאים יכינו גפליטע אסיאתי וההודים יכינו גפילטע צרפתי
מאפיות וקונדיטוריות, על מראות העוגות העוגיות והקישים המפתים, והריחות המשגעים הנודפים מהן, עלולות לגרום לאובדן שליטה קל אצל כל אחד כמעט, ועל אחת כמה וכמה אצל אוהבי הבצק. לכבוד אלו, הנה ארבע קונדיטוריות משובחות ברחבי הארץ
בשבועות הקרובים נזנח את הדיאטה לטובת מסיבות סיום, חגיגות קיץ, חתונות ושאר אירועים שפירושם – קיץ. לכבוד כל אותם אירועים משמחים, הנה ארבע קונדיטוריות משובחות באמת. כאלה שבשביל המוצרים שלהן - שווה לשבור את הדיאטה
קינוחי פסח הם לא רק עוגיות בוטנים חיוורות, עוגיות קוקוס תפלות או עוגיות קמח מצה עבשות. פסח הוא עונת הפריחה של עוגות מוס נהדרות, טראפלים מענגים ומרנגים לתפארת מדינת ישראל. מיטב הקונדיטורים בארץ תורמים מתכונים
פאי גבינה עם פירות יער וטארט גבינת תות של הנס ברטלה, עוגת גבינה בציפוי פיצוחים מסוכרים של ניר צוק ועוד. מתכוני שבועות שחבל על הזמן
הגשם עושה להנס ברטלה חשק ל- Beignet, פירות מטוגנים בבלילה המוגשים בתוך כוס מרטיני מלאה ברוטב וניל. הגיג ומתכון בצדו
גאיה ברטלה בית הקפה המוכר והאהוב של גלית והנס ברטלה בפתח תקווה, מציע בנוסף לעוגות ולמאפים הנפלאים שכולנו מכירים גם ארוחות עסקיות המוגשות כל יום, למעט יום שישי, בין השעות 12:00 – 17:00
גלית והנס ברטלה, השף-קונדיטורים של בית הקפה ''גאיה ברטלה'', יפתחו באוגוסט קורס מקצועי לאופים חובבים. מי שיתמכרו, יוכלו להצטרף בתום הקורס לסטאז' בקונדיטוריה של ''גאיה ברטלה'' ולפצוח בקריירה מתוקה במיוחד
אחרי מבול עוגות הגבינה של שבועות והחמסינים שתקפו אותנו אחריו, חיפשה שפרה צח משהו קטן, מלוח ומפנק להעביר איתו אחר צהריים נעימים. בבית הקפה גאיה ברטלה היא הרגישה כמעט כמו בשווייץ
עוגת גבינה עם קונפי עדשים? מוס שוקולד עם בזיליקום? אחרי שזכה בחמש מדליות זהב בתחרויות בינלאומיות (ובשש מדליות כסף), הנס ברטלה, השף-קונדיטור והמותג, מחפש גיוונים. ויש גם מתכון לשבועות