ביקור בנווה צדק הוא כמו ביקור בארץ אחרת, מצד אחד יופי לא נתפס, מבנים שמזכירים את המבנים העתיקים באירופה, מצד שני, נון-שאנלטיות ים תיכונית. בין הסמטאות והרחובות, אפשר למצוא מגוון מסעדות מופלאות.
הגעתם לטיילת של תל אביב בואכה יפו, ואתם מחפשים מקום לשבת בו בנעימים ולאכול? ברוכים הבאים למתחם התחנה, כאן תמצאו את אחד האזורים היפים בעיר, ושלל מסעדות נפלאות.
בדרומה של תל אביב, כשמרכזי עסקים ומגדלי תיירות עוטפים אותה, ממש בצמידות ליפו, ממוקמת שכונת נווה צדק הקסומה: בתים נמוכי קומה, אווירה רומנטית ורגועה, סיפורים מרגשים על הקמתה ושפע של מסעדות מרתקות. קבלו המלצה על מסעדות בנווה צדק עם חדר פרטי – המקום המושלם לאירוע שלכם.
היצע מסעדות תל אביב רב ובעצם תמצאו בה כל סגנון קולינרי: מסעדות שף לצד מסעדות אותנטיות קסומות, כאלו המתמקדות בנפלאות הים ויש את המתמחות בבשר, יש בעלות נוף לים הפתוח ואת אלו הנסתרות בתוך מבנים היסטוריים.
קימל, המסעדה המקורית של השף שאול בן אדרת, מציעה מנעד רחב של טעמים בסגנון כפרי-צרפתי אותנטי. במקום תמצאו אווירה פסטורלית נעימה, כלי אוכל והגשה מיוחדים ובצהריים מוצע גם תפריט עסקי שווה במיוחד
הצעות לטיולי פסח מעניינים, המשולבים במסעדות טעימות. מטיילת תל אביב דרך רחוב הנביאים בירושלים ועד למרגלות הר חרמון
אם כבר מגיעים למסעדת שף איכותית שגם נעים לשהות בה, חבל לאכול מנה אחת בלבד, לשלם את החשבון וללכת הביתה. במקרים כאלו, מומלץ לבדוק את אופציית ארוחת הטעימות, שהיא כהליכה שלובת ידיים עם השף
טעימה קטנה מהמיטב של סילבסטר 2013: כבד אווז חים ברוטב פירות יער, פטל, אוכמניות ודובדבנים בקימל, מרק ארטישוק וכמהין ביבנה מונטיפיורי, לוקוסים שלמים בהרברט סמואל וטרטר טונה על קרפצ׳ו בורי במאראבו. שתהיה שנה טובה
סוף שבוע חורפי במיוחד לפנינו, אבל אנחנו לא מפחדים, כי השף צ'ארלי פדידה, השף מוטי בוחבוט, השף שאול בן אדרת והשף מיקי סויסה הביאו לנו מתכונים למרק. שיהיה חורף חם
Halloween, הלאווין, ליל כל הקדושים – איך שלא תקראו לזה, מדובר בסיבה טובה להיזכר בקיומה של הדלעת ולהכין ממנה מטעמים. לפניכם שלושה מתכוני דלעת: מרק דלעת, קיש-ביס-דלעת וקציצות פראסה ברוטב דלעת. שיהיה חורף חם
ה-28 ביוני מסתמן כלילה של המסעדות בתל אביב וביפו. במסגרת "לילה לבן", שבו תפגין העיר תרבות, אמנות, מוסיקה, ריקודים ושמחה כוללת, מסעדות רבות יציעו מנות אמנותיות או לבנות במחירים מיוחדים. הנה הצעות ללילה המיוחד
במקום לרדד את הבצק, לערבב את המלית ולבחור בקבוק של יין, אפשר גם אחרת. ערב חג שבועות הוא הזדמנות מצוינת לארוחה טובה במסעדה, ואספנו כמה המלצות שיחכו לכם. הנה חמש עשרה דקות התהילה של המסעדות האיטלקיות, אבל לא רק:
הסמטאות הציוריות, הבתים העתיקים, ההיסטוריה המוחשית ברחובותיה של השכונה שהוקמה בראשית ימי היישוב היהודי - הופכות את נווה צדק לשכונה היפה בעיר. לאלו מצטרפות שפע של מסעדות בעלות אופי מיוחד. מסעדות בנווה צדק
יש להניח שגם השנה זו תהיה חגיגה של אוכל. בשביל מי שמעוניין להפתיע עם צלע עגל על מצע ירקות שורש או עם מנת מרק עוף עם כבש, הנה כמה הצעות לליל הסדר. הרשימה חלקית, ובקישור למטה תמצאו שפע של מתכונים לפסח משפים ומסעדות
גורמה בעיר הגדולה, כי מה כבר יש לה להציע? אז זהו, שהכול. מטארט פרובנסל אה-לה-צרפת ועל סטייק טרטר, משרימפס ברוטב גבינה כחולה ותפוח עץ ועד יען ביין ואגסים. אספנו בשבילכם מסעדות גורמה בתל אביב, אז כדאי שתלכו
מדוע לא יבוא פורים פעמיים בשבוע? ככל הנראה בגלל הקלוריות. אבל פעם בשנה מותר: הנה לכם מנות שפעם בשנה, בפורים, שווה לשבור בשבילן את הדיאטה. מתי בפעם האחרונה אכלתם את השחיתות של שף שאול בן אדרת בקימל שנקראת פואה גרא?
שפרה צח משתתפת בסיור "טעם וצבע בדרום תל אביב" מביתה של העמותה לתיירות תל אביב, ומגלה פינות נסתרות בנווה צדק ובשוק לווינסקי. אחרי הבורקס, הנשיקות, הפירות היבשים, המרצפן, הכנאפה והקדאיף אפשר לתת לשבת להיכנס
מספרים שהדרך ללבם של בני הזוג נכבשה מאז ומתמיד דרך הבטן: עם מאכלים מעוררי תאווה ותשוקה, כאלו שמזכירים תקופות אחרות בהיסטוריה, רומנטיים או סתם טעימים. הנה הצעות, כדי שיהיה לכם ט"ו באב שמח ומלא אהבה במיוחד
בקינוח זה מתחיל להסתבך. חל איסור ייצוגי על הכנת מאפים מתוקים, ועל עוגת המצות המסורתית היינו מוותרים. מה עושים השפים בחג הפסח? ליקטנו בשבילכם את מתכוני הקינוחים הכשרים לפסח הטובים ביותר מהנבחרת המובילה
מיטב השפים כיווצו גבות, קדחו מוחות ורקחו מתכונים מיוחדים לראש השנה המכילים דבש ורימון. לרשותכם הכוכבים: שף רפי כהן, שף שאול בן אדרת, שף ניק צוק, שף גיא בן שמחון ושף איציק ברק. הכינו את הסכינים ואת המזלגות
פרויקט בתים מבפנים מציע לכם סוף שבוע מרתק בתל אביב שבו תוכלו להתרשם ממבנים ארכיטקטוניים, לסייר בבתים או במוזיאונים ולקחת חלק בסיורים ובסדנאות ברחבי העיר. לצד כל אלו אספנו בשבילכם כמה מסעדות שילוו את היום
תכירו את הגפילטע פיש החדש: צעיר יותר, שרמנטי יותר ומגיע מכל קצוות תבל. אספנו 8 מתכונים של גפליטע ממיטב השפים בארץ. השנה הפולנים יכינו גפילטע טריפוליטאי, האמריקאים יכינו גפליטע אסיאתי וההודים יכינו גפילטע צרפתי
''הרשו לי בכל זאת לאזכר כמה הברקות שגורמות לי לרייר על המקלדת עד כדי סכנת קצר חשמלי - סלט סלק בוניגרט בלסמי צנוברים, נתחי דניס ברוטב לימונים כבושים, ונתח קצבים נהדר..'' אדם בר מגלה את סוד הקסם בקימל
הכנה וטיפול בבשר זו אומנות. ובאומנות כמו באומנות צריך לדעת להשקיע, ללמוד ולטפח. השפים שאול בן אדרת ואיציק פיינשטיין מסבירים, כיצד ניתן להוציא מהבשר את המיטב ואיך אפשר להפוך את ''חג המנגל'' לאירוע של אסאדו אמיתי?
קימל, מסעדה צרפתית כפרית השוכנת במבנה עתיק בן 129 שנה בנוה צדק בת''א, מציעה תפריט עסקי אטרקטיבי, הכולל ארוחה בת 3 מנות, בימי שישי בין השעות 12:30-16:30. העסקית כוללת מנה ראשונה/ עיקרית לבחירה וקינוח ב 100 ₪