במרכז הכרמל תגלו מסעדה איטלקית אותנטית המביאה אליכם את הטעמים והריחות של המטבח האיטלקי עם המון אהבה ובאווירה משפחתית חמימה. הפסטות הטריות נעשות מדי יום בעבודת יד במקום, הפיצות נאפות מקמח מחמצת המגיע היישר מאיטליה, וגם הריזוטו, הלזניה והקינוחים - הכל נעשה לפי המסורת של ארץ המגף. יש גם עסקית משתלמת החל מ-49 ש"ח. מי מצטרף?
פסטו – מסעדה איטלקית משפחתית בחיפה – מציעה לכם הזדמנות מצוינת ללמד את הילדים את כל מה שאתם יודעים על פסטה. זאת ועוד: בימים א'-ו' בשעות 11:30-17:30 מוצעים 25% הנחה על כל התפריט בישיבה במסעדה. חנוכה שמח
"צורת הניוקי הייחודית, שהזכירה פרח, הרוטב הסמיך והעשיר שנשפך מעליו ומילוי הגבינות החזק העניקו חוויה מיוחדת לכופתה הזו, שאם להיות כנה מעולם לא הפילה אותי, אבל הפעם כן..." אורלי פרש אזולאי במסעדת פסטו שבחיפה
בטקס הפתיחה של פסטיבל הקולנוע הבינלאומי בחיפה שייערך הערב תקבל השחקנית-במאית רונית אלקבץ אות הוקרה על תרומה מיוחדת לקולנוע הישראלי. אות הוקרה יוענק גם לקרן הקולנוע הישראלי החוגגת 30. ולאיזו מסעדה אתם תלכו?
כבר אי אפשר להתחייב לדבר. אם ירד עוד גשם וימשיך להיות קר, מחכה לכם המרק בבתי הקפה והמסעדות להלן. אם בכל זאת תחליט השמש שהיא שוב עושה את הכניסה שלה, תוכלו אולי לטעום מהמרק, או לחילופין להתגעגע אליו עד לחורף הבא
''סלצ'יצה היא נקניקיה חריפה פר הגדרה, גרסה למתקדמים של הצ'וריסו, עם כל היתרונות של הצ'וריסו ועם תוספת בולטת – חריפות קלה המתפשטת בחלל הפה. או שאולי לא כל כך קלה, כי תבל כבר היה בחצי הדרך להצטרף לברווזים במימי אגם...''. אין כמו ארוחת בשרים למייל-בונדינג. שי וקנין ניסה לשם כך את מסעדת אל גאוצ'ו שבקרית מוצקין. התאים לו בול
חורחה קפלן, השף והבעלים הארגנטינאי של הקייטרינג אסאדו אמיתי, מספר איך היה מבלה את ימיו כילד במטבח, איך הוא הכי אוהב לעשות את הבשר שלו, למה הוא לא יוצא למסעדות ומה החלום שלו בשביל עצמו, ובשביל המדינה
חוץ מלבשל, סיון בלכר הכי אוהבת לטייל בעולם, וזה גם מה שהיא עושה רוב הזמן, נודדת ומבשלת, מבשלת ונודדת. בין לבין היא היתה בייביסיטר לכלבים, הקימה עסקים באירופה ובהודו וצברה קורות חיים של בת 90
סביר להניח שגם ביום העצמאות הקרוב ימצא את עצמו דורון וודקה, השף של אסאדו דון לאון, ליד הגריל. אפילו כשחברים מזמינים אותו לאכול, הוא אומר, הוא תמיד מוצא את עצמו בסוף שם. לבוש בחולצה ארוכה כדי לא להיכוות בזרועות ועם מאוורר צמוד (בשבילו, לא בשביל הגריל).