הצטיינו בטעמם נתחוני העוף האפגני המעושנים ,עוף הטיקה ,והבונה גוש שהיא מנה יצירתית הכוללת קוביות בקר מבושלות ברוטב נענע ועגבניות אשר יצרו ניגוד מתוחכם בפה
''הסצ'מו בר'' מתגאה בחודש וויסקי, כל חודש הפאב מוריד את מחירו של וויסקי מסוים בכמעט חמישים אחוז ולכן כל אחד יכול לטעום מוויסקי טוב מבלי לחפור עמוק בכיס .
חוץ מלאכול סופגניות, תדעו שילדים נהנים מאוד לקשט אותן. כחלק מפעילויות החנוכה תוכלו לארגן לילדים הפרטיים שלכם, בשיתוף עם ילדי השכנים סדנת קישוט סופגניות
הקונספט של המקום הוא אוכל טוב ובגדול. הכול מוגש בסטייל אמריקאי, המנות ע-נקיות, הצלחות עוד יותר ואתה מרגיש שלא חוסכים עליך.
חנוכה זאת הזדמנות מצוינת להשתחרר ממחויבות ולהביא אותה בשחיתות לא אחראית . בזמן שכולם יאכלו סופגניות, תוכלו אתם לחגוג חנוכה פרטי ומטוגן משלכם, עם קינוחים מטוגנים מכל הסוגים והמטבחים. שוטטנו בין מתכוני השפים והמסעדות וליקטנו עבורכם את המתוק והמטוגן שאיננו סופגניה. קבלו אותם בלי ייסורי מצפון.
ביום חמישי הקדוש, המוקדש כולו לספקולציות וניתוחים טקטיים על קבוצתי האהובה , אזרתי אומץ ויצאתי בקור ל ''פיצ'ר '' שבהרצליה פיתוח במטרה לחוות שם את חווית יום חמישי
קשה לקבל תמיד את ספל האספרסו בדיוק כפי שנרצה אותו. אבל בעולמנו המודרני ניתן להגיע לתוצאה שתשביע את רצוננו תמיד בכך שנכניס לביתנו מכונת אספרסו.
חנוכה הוא עוד חופש ארוך ארוך עם הילדים בבית אבל גם הזדמנות מצוינת לקצת טבע היסטוריה ואפילו ערכים. מתוך שלל הפעילויות והפסטיבלים, הנה אחד עם קצת שמן זית. חנוכה במרכז המבקרים מושב בני דרום
שלחנו מזלגות גם לצלוחיות של לבנה מצוינת בפסטו עגבניות, כרובית בציפוי פריך וברוטב צ'ילי, עגבניות שרי עם גבינת פטה צאן ורוטב פסטו, גבינת שמנת עם בצל מטוגן וחציל מטוגן ברוטב סויה ודבש. לצדם הופיעה פוקצ'ה חמימה ופריכה בלווית חמאת שום.
בשעות הבוקר המקום מוקף במראות של סוחרי עתיקות, גופי תאורה, כלי קריסטל, טקסטיל ושאר מראות של שוק מזרח תיכוני. בשעות בין הערביים נראה הקפה מבין שורות של נברשות קריסטל ובערב ניתן לשבת בין יצירות האומנות שבתוך המקום.
בכל תחנה מספיק להראות לילדים דוגמה אחת, והדמיון שלהם יקח אותם למקומות שלא נותר לנו אלא לקנא בהם.
נטלי מציעה קוקטיל ייחודי: ג'ין גורדונ'ס עם מיץ מנגו. שלאחר מכן מתגלה כשילוב מעניין וטעים. מיכל מזמינה דובונה (אפריטיף המורכב מתערובת של יינות אדומים) שהוגש בתוספת פלח לימון שנתן עקצוץ מיוחד.
כשאדם חי בצורה שאני חיה בה לאחרונה (יענו לא חוזרת לבית של ההורים, עובדת רוב הזמן, ולא בשעות נורמליות, וחווה התקפי רעב בשעות מוזרות ביותר של הלילה), הוא נאלץ להתמודד עם הרבה הזמנות של אוכל. הדבר הדומיננטי ביותר שמזמינים, מן הסתם, הוא פיצה.
צ'ייסר, בר חדש באלנבי ויורשו של אלנבי 44 הוא קודם כל מקום לאנשים שיודעים ואוהבים לשתות. אין כאן אוכל - יש כמה נשנושים, וקצת סושי, לפעמים - אבל ברור שהשתיה במרכז. ועל השתיה מנצחים הברמנים המקצועיים ביותר שפגשתי, שיודעים באמת איך להתאים משקה ללקוח.
''מבשלים חוויה'' מעבירים כבר בימים אלה סדנאות לחנוכה. מסתבר שבעדות ישראל יש מאכלים המיוחדים לחנוכה שאינם סופגניות: ה''פלאו מאסתין'' אצל יהודי פרס, סלט חנוכה מיהודי ליטא, והדונט'ס היישר מאמריקה.
קורדיליה היא לא בדיוק מסעדה. כלומר, היא מסעדה אבל לא מקום שהולכים אליו לאכול. כלומר הולכים לאכול והאוכל טעים ומצוין (על כך בהמשך). אולם לב הענין הוא להצטרף אל השף ניר צוק למשהו שמזכיר יותר צניחה חופשית אחרי שפן עם שעון מאשר הטקס המוכר של תפריט ומנות וחשבון.
שם פרטי: אוכל, שם משפחה: איטלקי. ביקור ראשון במסעדת פסטריה מעודד חזרה לביקור שני ושלישי....
מה שיש ליפו להציע, לא מסתיים בשקיעות ובסמטאות בפסטיבל ''טעימות יפו'' המתקיים בימים אלו ממש אפשר לטעום מנות ייחודיות למסעדות העיר, ללא תשלום.
החלל הגדול תוחם בחובו הרבה תאי ישיבה אינטימיים, שמופרדים ע''י מחיצות גבס נמוכות, וגורם לכל העסק להיראות קצת כמו מערה שמתחשק ללכת בה לאיבוד.
סויה, היא ללא ספק הטרנד החדש באוכל. יותר ויותר מחקרים מגלים שהסויה נלחמת בתחלואים מערביים נפוצים. ברור היום כי לסויה יש יכולת להוריד את רמות הכולסטרול ושומני הדם
במקום משולשי גבינה צהובה סטנדרטיים, יגישו לכם כדורי לבנה רכים בשמן זית ריחני או גבינת שמנת בשומשום.במקום ירקות עייפים, תקבלו סלט אבוקדו או חצילים עם עדשים ורוטב רימונים, וסלט חסה ערבי קטן וטרי מתובל בשמן זית, נענע, מלח גס ושומשום
בזיכרון העמום שכנה העובדה כי בית הפנקייק המקורי מציע עוד כמה דברים לקיבה רעבה מלבד פנקייק. ואכן, הזיכרון לא שיקר אם אתם באים עם הילדים, דעו שיש אפשרות לארוחת ילדים במחיר מצחיק של 16.5
בדיוק בחצות ולא רגע אחד לפני כן יפתחו מיליוני בקבוקים של יין הביכורים הזה המעוטרים תמיד בתויות רעננות וצבעוניות
על הפוקצ'ה הנאפית במקום פשוט אסור לוותר. אוהבי לחמים יתמוססו מהשילוב הריחני של הפוקצ'ה שיצאה זה עתה מהתנור , עם שמן זית ועשבי תיבול.