פיטר שיקלושי נולד בהונגריה לפני 33 שנים ועלה לארץ לבדו בגיל 22. הוא נשלח לערד, למד שם טבחות וכך התחילו חייו החדשים כשף ישראלי. כרטיס ביקור עם שף ציוני.
כמו רבים וטובים גם טל הרשקוביץ מצא את ייעודו בחיים בעת שירותו הצבאי, כשמונה כחייל צעיר כאחראי על הספקת המזון לכל בסיסי הדרום. הלימודים בתדמור בתום השירות היו המשך טבעי ומאז, הוא מאכיל מקצועי.
תענוג להכיר את הלינקה, נסיכת האוכל היהודי-פולני שכל כך מתגעגעים אליו בחגים ובכלל. האישה שלמדה לבשל מסבתה, ומכינה קרעפלך וכבד קצוץ לא מהעולם הזה, ברחוב וולפסון בתל אביב
הקונדיטור שעשה מהפיכה בסטנדרטים הישראלים וקירב את כולנו לפריס, על שלל מאפיה וניחוחותיה פורש כאן את משנתו. אסף לוי מאסף ארטיזנל פורש את משנתו ונותן מתכון לעוגת לימון ריחנית ואביבית.
אסף גרניט מ''אדום'' בירושלים, הוא אחד מאותם ילדי פלא של הקולינריה הישראלית. שמן כמהין יש לו על המדף, אבל טימין יעדיף לקטוף מהרי ירושלים הקרובים. ניזון משורשים מקומיים, אוסף מצרפת, רומא ומסביב ושועט קדימה.
הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות....