אטרקציות מיוחדות ביקב צרעה במסגרת אירועי דרך היין במטה יהודה, יינות חדשים באקדמיה לבשר וליין שבחדרה, ויין מיוחד שהוא תוצר של שיתוף פעולה בין יקב טוליפ שבקריית טבעון, לרשת מסעדות ג'קו מאכלי ים. חדשות האלכוהול
''סטייק האנטרקוט היה בסיסי ומצוין, והקבבים- רכים ומבשר איכותי. חבל שהייתי ביום רע, אחרת הייתי שואבת הכל...''. שירי טוב התאוששה מפרידה במקום מהסרטים. האוכל, והגומות של המלצר, בהחלט סייעו לה. לפחות לכמה שעות
ממעמקי מוחו המבוסם מנסה נגב אבידן לדלות פרטים על ביקורו בביסטרו-בר באגסי שבפלורנטין: היה שם בר. היה שם אוכל טוב. היה שם בירות, וקוקטיילים, ושוטים, ועוד כל מיני סוגים של אלכוהול. היה שם כיף. איזה מזל שהוא רשם הכל
''את הקינוחים ליווינו עם מוחיטו חמצמץ-מתקתק בשבילה, וודקה-רדבול בשביל הגבר (אני), שבהתאם לאווירה שבמקום - עשו לנו שמח''. שי וקנין המתיק את החופשה הרומנטית בצפון בבילוי בדיוינו, בר-מסעדה עם אוכל טוב ואווירה עליזה
''אני התאהבתי בפאולנר, בירה מצוינת, שרק בגלל הכמות ששתיתי ממנה איני זוכר עליה פרטים נוספים, ויובל נשבה מייד בקסם של הגיוסר..''. נדב אבידן מנסה לדלות ממוחו המבוסם פרטים על לה מורס. דבר אחד בטוח – היה כיף
כדיירת רחובות לשעבר הופתעה קרן ויזנר לגלות את פונדק קרל ברג, מסעדה רומנית אותנטית המספקת קלאסיקות כמו כבד קצוץ, איקרה, חציל, קבב רומני ובשר לבן, וגם קינוחים מגניבים ומגוון נרחב של אלכוהול, כיאה לרומנים
לכבוד יום הולדתו וכאות תודה על כל הפעמים שהרביץ למי שעצבן אותה, לקחה מיכל זמרני את אחיה לקזנקי, בר פירות ים. הקוקטיילים, התפריט העשיר והמגוון, השירות הנעים והמחויך והאווירה הביתית והכייפית התיישבו להם בול
מרלו חדש של יקבי עמק האלה, השמפניה הכשרה היחידה בארץ, שיתוף פעולה מיוחד לקראת החגים הכולל שיכר וכלי הגשה, סדנאות בירה לקהל הרחב במרכז הבירה הארצי, ושיתוף פעולה יוצא דופן, בין יקבי עמק האלה לבית הגלגלים
זה לא רק המבחר העצום של הבירות, איכות האוכל, ההקפדה על ההגשה או הקהל המגוון. יש משהו באווירה של בית הבירה החיפאי, וביחס שלו אל אורחיו, שהופך אותו לבית לא רק לבירה, אלא גם ללקוחות
אחרי שבוע מעייף וקשה, אין כמו להושיב את עצמך בבר-מסעדה ממש על הים, להשיב את נפשך עם קוקטייל מרענן, ולהתפנק על מנות ייחודיות המשלבות מזרח ומערבת, תוך שאתה צופה בשקיעה. דניאל רום מילא מצברים בהאני-ביץ'
התרבות האירית חיה ותוססת מרחק של קילומטרים רבים מאירלנד, באזור התעשייה הישן של ראשון, בפאב האירי אוקונור. כולל המוזיקה, הבירה, האוכל והאווירה האופייניים, שהפכו את תרבות השתייה האירית לשם דבר
איפה מוצאים פאב ימאים קלאסי עם אווירה חמימה, תפריט אלכוהול עצום, אוכל מדהים, וקהל לקוחות בכל הגילאים? בערי הנמל באירופה, נכון. אבל גם בפאב העוגן בחיפה
סיפור הפרברים הפרטי של כתבתנו לוקח אותה ואת חברתה, בנות הפרברים התמימות, אל הרפתקה קולינארית מפנקת בחלק הפרוע של העיר, בבר/מסעדה איסט 38 בתל אביב
טור שלישי בסדרת תחקירי העומק של שובל שפק על תולדות האלכוהול לסוגיו. והפעם, על הגראנד מרינייה, ליקר הקוניאק הנפלא עם טעם קליפות התפוזים....
למה הוויסקי הסקוטי פופולרי יותר מאחיו האירלנדי? מה זה אישקה ומה הקשר בינו לנזיר האירי שאהב בשמים? ואיך לעזאזל השתרבב המזרח התיכון גם לסיפור לידתו של הוויסקי האירי?. על כל זאת ועוד בטור מרתק של אבי הלוי על תולדות הוויסקי האירי
קבלו את הבשורה החדשה מבית תשבי: לא רק יינות איכותיים, סיורי מבקרים, בראנץ' בשישי, ומכלי יין למילוי עצמי. לאלו עתיד להתווסף מרכז מבקרים, שנועד להוות נקודת משיכה לתיירות חקלאית ולחובבי יין וגורמה, עם מזקקת ברנדי מסורתית, מסעדה חלבית, מאפיית לחם ועוד. שפרה צח כתבתנו מדווחת מהשטח...
נעה שחר כתבתנו חובבת הברים, החליטה לקפוץ השבוע למיוז האוס שבפלורנטין וגילתה שכונה לילית שוקקת ובר אינטימי שמצטיין בקינוחי שוקולד
שנתיים בלבד חלפו מאז ההפקה המסחרית הראשונה של יין הרימונים וכבר מסתמנת הצלחה בינלאומית. שפרה צח כתבתנו השתתפה בטעימה של יין רימונים שהתקיימה ב''מקום בלב'' וגילתה מהו יין רימונים ולמה כדאי לשלב אותו בכל ארוחה
לראשונות בחרנו את הקרפצ'יו, שהיה חמצמץ במידה חצופה שמצאה חן בעיני. המנה הראשונה השנייה, היתה קלמארי צרוב על מצע שעועית לבנה. בשעה מאוחרת שכזו צריך לאכול לאט, הזכרנו לעצמנו, אחרת נתקשה להירדם. המנות מצידן, שיתפו פעולה. משהו בהן היה נינוח ולא מלחיץ ואפשר לאכול אותן בשלווה ולהתפנק עליהן דקות ארוכות...
טור ראשון בסדרה חדשה של טורים שיתפרסמו אחת לחודש, במסגרת קורס האלכוהול המזורז של 2eat. והפעם, על ליקר הבנדיקטין, המשקה האלכוהולי העתיק ואפוף ההילה המסתורית...
בדים סם משיקים תפריט בר חדש, בתהל חוגגים פיאסטה ספרדית עם יינות ספרדיים ורקדנית פלמנקו ויש גם וודקה חדשה בשוק. חדשות ועדכונים
חג השבועות המתקרב נותן לשובל שפק כתבנו השראה לקוקטיילים על בסיס חלב או שמנת. שיהיה חג שמח במיוחד
הסתערנו על סלט האבוקדו ועל ה''טאפאס'' שהזמנו למנה ראשונה, קבבונים בטרין חצילים, והלקחים היו כדלקמן: הסלט היה אדיר והקבבונים יופי. בסלט היו המון דברים ירוקים שהסתדרו נפלא אחד עם השני. במיוחד אהבתי את עלי המרווה, שהוסיפו טעם גלילי ונעים. טרין החצילים שבו נחו הקבבונים היה מעושן מעט ושתי המנות הראשונות הלמו זו את זו ואותנו
בויכוח על השאלה הקיומית מה עדיף, לצחוק עד עילפון או לאכול טוב עד התפקעות?, מצאה רעות ענברי את התשובה המנצחת: גם וגם. על ערב ב''בלה שלומקינס'' שהתחיל בקוקטייל רוסי ונגמר באושר קיומי
איזה יין לשתות בערב החג? חיים גן, איש הענבים, ממליץ על יינות לארוחת החג: כמה יין לקנות, מאיזה סוג, מתי ואיך להגיש כל יין ומה לעשות עם ההנג אובר. עצות מפי המומחה