המסעדה מגישה אוכל מזרחי אותנטי. התפריט העשיר מציע בעיקר מנות בשר ודגים, אך גם אופציות צמחוניות מגוונות. מנת הדגל היא המוחמר- עופיון אותו מכינים בטאבון עם בצל, שמן זית, סומק וצנוברים ומוגש עם פיתה מהטאבון. הבעלים, סאלח גבן, ממליץ גם על מנת הכבש בתנור המוגשת בשבתות בלבד. המנות במחירים סבירים, השירות אדיב ומחויך, וכן ניתן לערוך אירועים במקום.
בלב תל אביב בשכונת מונטיפיורי המתחדשת, נפתח לופט אירועים חדש בעל המתאפיין בעיצוב אורבני נקי ובמטבח פתוח בניצוחו של השף רן שמואלי. במקום נערכים אירועים פרטיים ועסקיים עד 350 איש, בכל שעות היום ובכל ימות השבוע כולל שישי שבת.
מסעדת שף בראשון לציון המציעה תפריט עשיר של דגים, פירות ים, בשרים ועוד. המסעדה פתוחה גם בימי שישי ושבת. ניתן לעשות אירועים במקום