פירה
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון לפירה שנעשה בתנור, עם פלפל פפריקה ומלח.
מרכיבים
- 1.5 ק''ג תפוחי אדמה בגודל בינוני קלופים וחתוכים לשמיניות.
- 3 כפות שמן זית למשיכה על השניצלים.
- מלח
- פלפל לבן
- פפריקה מתוקה
- ½ כוס מים
אופן ההכנה
מושחים את שמיניות תפו''א בשמן זית ובתבלינים,
מוסיפים את התבלינים והמים ומערבבים היטב (מומלץ לעשות פעולה זו בתבנית האפיה).
מכסים בנייר כסף ומעבירים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 40 דקות.
מסירים את ניר הכסף וצולים עוד 25 דקות נוספות, עד לתחילת ההשחמה.
מוציאים מהתבנית ומצננים היטב לפני המעיכה.
מוסיפים את החמאה או שמן זית ומועכים לפירה אחיד.
מתקנים את הטעמים ומחממים מעט לפני ההגשה.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
קישורים:סדנאות בישול - ''פודסטפס''
המתכון באדיבות
|
סדנת פודסטפס
ישראל בק 41, תל אביב
הצג טלפון
053-8094981
|