מרק מיסו
- מתאים ל: 5 מנות
- זמן הכנה: עד שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק מיסו ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 800 מ''ל מים קרים ( כ – ½ 3 כוסות )
- 2 כפיות שטוחות של אבקת דאשי
- חופן אצות וואקמה
- 4 כפות מיסו לבן
- 1 בצל ירוק קצוץ דק
- ½ חבילת טופו חתוך לקוביות קטנות
- ניתן להוסיף פטריות שמפניון פרוסות דק
אופן ההכנה
1. משרים את אצות הוואקמה למשך חצי שעה, מסננים וקוצצים
2. מרתיחים את המים, מוסיפים את אבקת הדאשי, מערבבים היטב ומנמיכים את האש
3. מוסיפים את אצות הוואקמה ומבשלים כ – 10 דקות.
4. מכבים את האש, מוסיפים את המיסו וטורפים היטב. ( לא לתת למיסו להגיע לרתיחה )
5. מוסיפים את הטופו.
6. מחממים מעט לפני ההגשה ( לא מביאים לרתיחה )
7. להגשה : שמים בקערית בצל ירוק ופטריות, ויוצקים מעל את המרק.
הערות
המתכון באדיבות אנינים - אמנות קולינרית מן המטבח
סדנאות בישול
תגובות
-
בשרי בהחלט
אחת
(02/12/2011 11:41:00)
אבקת דאשי עשויה מבשר ועצמות דגים.