מתכון ביסקוטי
תיאור המתכון
מסעדת הצ'אנס מפנקת אתכם במתכון פשוט וטעים להכנת עוגיות ביסקוטי
מרכיבים
- 3 חלבונים
- חצי כוס סוכר
- כף סוכר וניל
- 500 גרם שקדים טבעיים
- כוס קמח רגיל
אופן ההכנה
מקציפים 3 חלבונים עם חצי כוס סוכר וכוס סוכר וניל. לאחר מכן מוסיפים את השקדים הטבעיים וכוס קמח רגיל.
מערבבים הכל ומכניסים לתבנית אינגלישקייק מאורכת. אופים עד שמשחים קצת.
מוציאים מהתנור ומקררים.
לאחר מכן מכסים בניילון ומכניסים למקרר ללילה.
ניתן גם להכניס למקפיא לזמן מה אם ממהרים.
פורסים דק דק את הגוש.
מניחים על תבנית אפיה ואופים עד שמשחים מעט.
בסוף מכניסים הכל לתנור מכובה אבל עדיין חם- זה מייבש היטב את העוגיות הנהדרות הללו!
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת הצ'אנס
פונדק הצ'אנס האחרון, כביש מס 1, ירושלים ים המלח , אלמוג
הצג טלפון
053-8094660
קופונים להצ'אנס
|