מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > סילבסטר: סלמון מקורמל

סילבסטר: סלמון מקורמל

סילבסטר: סלמון מקורמל

תיאור המתכון

פילה סלמון נורווגי צלוי גלות, המקבל קראסט מתקתק חריף של סילאן פיסטוק וצ'ילי ומוגש על קרם שורשים מעודן. באדיבות השף גיא פרץ הבעלים של קבוצת GF&B

מרכיבים

אופן ההכנה

מלטפים את נתחי הדג בשמן הזית ,ממליחים ומפלפלים .
ממיסים כף סוכר עם כף צ'ילי מתוק ,כף שמן זית , וכף סילאן ,כף מים במחבת .
מניחים את פילה הדג במחבת כדקה מהצד ללא העור , מניחים על מגש אפייה עם העור כלפי מטה
מערבבים את חומרי הקראסט יחד למשחה אחידה. מניחים על כל דג כף נדיבה מהמשחה ומשטחים בצורה אחידה מעל הדג . צולים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 7 דק ומגישים על מצע קרם שורשים