טרטר טונה אדומה וביצת שליו נא
- מתאים ל: 4 מנות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מנה טעימה, אלגנטית ומרעננת באדיבות מסעדת דגים 206. פשוט ללקק את האצבעות!
מרכיבים
- 400 גרם טונה אדומה קצוצה
- 4 צנוניות חתוכות לגפרורים
- רבע כוס סויה ימאסה
- ארבע כפות שמן זית
- כף ג׳ינג׳ר קצוץ
- ארבעה ביצי שליו
- מלח ים אטלנטי
- פלפל שחור
- מעט בצל ירוק קצוץ רק החלק הירוק
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים למעט הביצי שליו.
להכניס לתוך רינג עגול ומעל כל אחד לשים חלמון שליו. ניתן להגיש עם סלט חסות מרענן ליד. בתיאבון!