מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > ממולאים צמחוניים> שבועות: פטריות ממולאות בגבינות על מצע סלסת עגבניות

שבועות: פטריות ממולאות בגבינות על מצע סלסת עגבניות

שבועות: פטריות ממולאות בגבינות על מצע סלסת עגבניות

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לשבועות: פטריות ממולאות בגבינות על מצע סלסת עגבניות ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת סלסת עגבניות:
קוצצים את הבצל לקוביות קטנות ומאדים בשמן זית עד להזהבה. מוספים את העגבניות המרוסקות והשום ומבשלים כ- 10 דקות. מוסיפים את סוכר ומצמצמים את הנוזלים בשליש. מתבלים בפלפל שחור, מלח ובזיליקום.

הכנת הפטריות:
מנתקים את הפטריות מהגבעולים וקוצצים את הגבעולים דק. קוצצים את הבצל הירוק והפטרוזיליה ומאדים את כל התערובת עד איבוד הנוזלים.
מצננים קלות. מוסיפים את הגבינות ויוצרים תערובת. מתבלים בפלפל שחור ומלח וממלאים את הפטריות. מצפים בקמח, ביצה ופירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק. מגישים את הפטריות הממולאות על מצע של הסלסה או ששופכים מעט רוטב מעל.

המתכון באדיבות
בית ספר לבישול מכללת השף החרש 8, בניין עתיד, ליד תחנה מרכזית, תל אביב הצג טלפון