מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות קרות> סשימי דג ים תיכון עם רומסקוסקוס

סשימי דג ים תיכון עם רומסקוסקוס

סשימי דג ים תיכון עם רומסקוסקוס

תיאור המתכון

באדיבות שף יהונתן בורוביץ', קפה 48

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת הרומסקוסקוס:
1. טוחנים בזהירות במעבד מזון את כל המצרכים.
2. מוסיפים בהדרגה את שמן הזית.
3. מערבבים את כל המצרכים עם הקוסקוס המוכן.
המרקם אמור להיות קצת גושי ולא משחתי.

הכנת הדג: יש לפרוס את הדג לפרוסות בעובי 0.5 ס"מ, ולסדר על צלחת.

הכנת סלט שעועית:
1. מערבבים את כל מצרכי הרוטב, מלבד השעועית
2. חותכים את השעועית הרחבה לגפרורים דקים ומתבלים אותה ברוטב.

הכנת המנה:
1. מסדרים תלולית קטנה של ממרח רומסקוסקוס על הצלחת
2. מניחים ליד את פרוסות הדג
3. מעל הרומסקוסקוס מניחים את סלט השעועית המתובל
4. מזליפים שמן זית איכותי בין פרוסות הדג


המתכון באדיבות
מסעדת קפה 48 נחלת בנימין 48, תל אביב הצג טלפון