עוגיות תאנה לט"ו בשבט
- מתאים ל: 8 מנות
- זמן הכנה: שעה וחצי
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
באדיבות ענת הוצלר ממובינג בייקרי
מרכיבים
- 200 גר' חמאה
- שתי כוסות קמח
- כוס סוכר
- 2 ביצים
- 250 גרם תאנה מיובשת קצוצה דק
- 50 גרם ג'ינג'ר מיובש קצוץ דק
- קורט ציפורן
- חצי כפית קינמון
- 4 כפות ערק
- 100 גר' פקאן סיני קצוץ
אופן ההכנה
לערבב חמאה ואבקת סוכר בבלנדר וו גיטרה.
להוסיף ביצים, קמח, אבקת אפייה וערק.
כשמגיעים לבצק אחיד יש להוסיף את היבשים ללא הפקאן.
לצנן שעה במקרר.
לגלגל לגלילים לפי הגודל הרצוי, לגלגל אותם על הפקאן הגרוס.
להקפיא ולפרוס לעיגולים.
לאפות ב- 170 מעלות למשך 12 דקות.
לצנן וליהנות!