מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> מוס פירות יער בזיגוג נאפא'ז ולבבות מרנג וסורבה

מוס פירות יער בזיגוג נאפא'ז ולבבות מרנג וסורבה

מוס פירות יער בזיגוג נאפא'ז ולבבות מרנג וסורבה

תיאור המתכון

ממטבחו של השף מוטי בוחבוט, השף הראשי של מלון ענבל ירושלים

מרכיבים

אופן ההכנה

• להקציף חלבונים + חצי מכמות הסוכר, ולקפלם עם השמנת ומחית הפסיפלורה והברנדי.
• להקציף חלמונים עם חצי מכמות הסוכ , להמיס שוקולד לבן ולהוסיפו לחלמונים המוקצפים.
• לקפל את מסה א' ל- ב'.
• ליצוק את המוס בכלי סיליקון בצורת חצי כדור ולהקפיא ליממה
• לחלץ מהכלי, להניח על רשת וליצוק מעל נאפא'ז בצבע אדום, ולהקפיא. לחזור על פעולה זו פעמיים.
• להניח את העוגה על צלחת הגשה ולהדביק בדופן העוגה סוכריות שוקולד.

למרנג:
• לחמם בבן מארי עד להמסת הסוכר ולהקציף לקבלת קצף יציב.
• להעביר את המרנג לשק זילוף עם צינטר חלק ולזלף על נייר פרגמנט צורת לב.
• לייבש בתנור בחום 60 מעלות כ – 4 שעות עד לקבלת מרנג יבש.
• להדביק 2 לבבות אחד לשני בעזרת מעט מהמילוי מוס שהכנו קודם ולהניח את הלבבות על העוגה.

הערות

הצעת הגשה:
ניתן להניח את העוגה על צלחת הגשה, את קישוט הלבבות מעל ולהגיש ליד סורבה הדרים.

המתכון באדיבות
מסעדת סופיה ז'בוטינסקי 3, מלון ענבל, ירושלים הצג טלפון