מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > שונות > בסבוסת קוסקוס עם מי ורדים וקרם פטיסייר

בסבוסת קוסקוס עם מי ורדים וקרם פטיסייר

בסבוסת קוסקוס עם מי ורדים וקרם פטיסייר

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לבסבוסת קוסקוס עם מי ורדים וקרם פטיסייר ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מביאים את הסוכר, המים ומי הורדים לרתיחה בסיר קטן מורידים מן האש.
מקציפים במיקסר את הביצים, הסוכר מי הורדים ותמצית הוניל עד להתפחה, במשך 6 דקות.
מוסיפים באיטיות את החמאה ואחר כך את החלב.
מערבבים את המצרכים היבשים (שקדים, קוסקוס, קמח לבן, מלח, אבקת אפייה)ומקפלים אותם לתערובת הביצים.
יוצקים את התערובת לתבנית משומנת, ואופים במשך 25-30 דקות בתנור, שחומם מראש ל-160 מעלות.
מוציאים מן התנור, מרטיבים את העוגה בסירופ שהכנו, בעזרת מברשת.
מרתיחים בסיר קטן את החלב עם גרעיני מקל הוניל.
טורפים בקערה את החלמונים עם הסוכר והקורנפלור.
כשהחלב חם שופכים שליש מן התערובת שלו עם גרעיני הוניל על תערובת החלמונים, תוך כדי ערבוב מהיר. כשהתערובת הומוגנית וללא גושים שופכים את השאר.
מחזירים את תערובת החלב-חלמונים לסיר ומבשלים על אש קטנה, תוך כדי טריפה עד להסמכה. מצננים.
מקפלים את השמנת החמוצה לתערובת.

הערות

אופן הגשה: מניחים פרוסת עוגה בצלחת, מזליפים מלמעלה קרם פטיסייר ומעטרים בדובדבנים או פירות יער.

המתכון באדיבות
מסעדת קפה 48 נחלת בנימין 48, תל אביב הצג טלפון