שיפוד טונה, סלטון פפאיה ויניגרט חרדל
- מתאים ל: 8 מנות
- זמן הכנה: רבע שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון פרי יצירתו של השף אביב משה עבור המותג ZANUSSI EASY
מרכיבים
- פפאיה מקופלת חתוכה לרצועות דקות
- 2 כפות כוסברה קצוצה
- 2 כפות ג'ינג'ר כבוש קצוץ דק
- 2 כפות בוטנים קצוצים
- 2 כפות סויה
- 2 כפות צ'ילי ירוק
- 2 כפות סילאן
- 2 כפות שמן שומשום
- לויניגרט חרדל:
- 4 כפות דבש
- 5 כפות חרדל
- 2 כפות שמן שומשום
- 2 כפות בצל סגול חתוך לקוביות
- 200 גר' של טונה אדומה חתוכה לפרוסות ומשופדת
אופן ההכנה
מערבבים את כל מרכיבי הסלט בקערה.
מחממים מחבת ויוצקים מעט שמן זית, צורבים את שיפודי הטונה.
הרכבת המנה:
בקערה נפרדת מערבבים את מרכיבי ויניגרט החרדל.
מניחים בצלחת את סלטון הפפאיה ומעליו את שיפוד הטונה.
יוצקים מעל הכול את ויניגרט החרדל.