ראש השנה: סלט סלק אדום תפוחי עץ גרנד עם אגוזים קלויים בדבש תמרים
- מתאים ל: 4 מנות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת השף Olive Leaf במלון שרתון תל אביב
מרכיבים
- 1. 1 סלק אדום בינוני
- 2. 2 תפוחי עץ גרנד
- 3. 2 גבעולי סלרי אמריקאי
- 4. ¼ כוס אגוזי מלך
- חומרים לרוטב
- 1. 5 כפות חומץ
- 2. 2 כפיות דבש תמרים או דבש דבורים
- 3. 3 כפות שמן חמניות
- 4. מעט מלח ופלפל גרוס
אופן ההכנה
1. קולים את האגוזים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 8 דקות.
2. קולפים את הסלק וחותכים אותו רצועות דקיקות.
3. קולפים את תפוחי העץ וחותכים אותם לרצועות דקות.
4. קוצצים דק את גבעולי הסלרי - עם החלק הירוק.
5. מערבבים את חומרי הסלט יחדיו בקערה, מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב.
מניחים במרכז הצלחת את ומגישים.
המתכון באדיבות
|
מסעדת אוליב ליף
הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב
הצג טלפון
03-5211224
|