מלבי שקדים עם סלט מלון ונענע
- מתאים ל: 6 מנות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
באדיבות אמילי גולדברג, שף ובעלים מסעדת מונטיפיורי שבע
מרכיבים
- 350 מ"ל חלב 3%
- 250 מ"ל שמנת מתוקה 32%
- 45 גרם קורנפלור
- 75 גרם סוכר לבן
- 100 מ"ל אמרטו
- 1/2 מלון
- חופן עלי נענע
- קורט פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
•מבשלים על אש בינונית את החלב, השמנת, הקורנפלור והסוכר עד לקבלת סמיכות.
לא להביא לרתיחה כדי שלא יתקשה או ישבר.
•להוריד מהאש ולהוסיף את האמרטו.
•לערבב היטב ולמזוג לכלי הגשה.
•לטחון את המלון הנענע והפלפל יחד, עד למרקם חלק.
הגשה:
למזוג את הרוטב מעל כלי ההגשה עם המלבי, ולהוסיף קוביות מלון מעל.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת מונטיפיורי 7
מונטיפיורי 7, פינת רח' הרצל, תל אביב
הצג טלפון
03-5100094
|