מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> מלבי שקדים עם סלט מלון ונענע

מלבי שקדים עם סלט מלון ונענע

מלבי שקדים עם סלט מלון ונענע

תיאור המתכון

באדיבות אמילי גולדברג, שף ובעלים מסעדת מונטיפיורי שבע

מרכיבים

אופן ההכנה

•מבשלים על אש בינונית את החלב, השמנת, הקורנפלור והסוכר עד לקבלת סמיכות.
לא להביא לרתיחה כדי שלא יתקשה או ישבר.
•להוריד מהאש ולהוסיף את האמרטו.
•לערבב היטב ולמזוג לכלי הגשה.
•לטחון את המלון הנענע והפלפל יחד, עד למרקם חלק.

הגשה:
למזוג את הרוטב מעל כלי ההגשה עם המלבי, ולהוסיף קוביות מלון מעל.

המתכון באדיבות
מסעדת מונטיפיורי 7 מונטיפיורי 7, פינת רח' הרצל, תל אביב הצג טלפון