סביצ'ה סלמון רימונים ותפוז דם
- מתאים ל: 4 מנות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באדיבות השף אלרן גולדשטיין –המעדניה של גולדשטיין
מרכיבים
- 300 ג' פילה סלמון חתוך לקוביות
- ½ צרור כוסברה, עלים שלמים
- 1 בצל סגול, חתוך רצועות דקיקות
- 1/2 צרור בצל ירוק חתוך טבעות
- תחמיץ:
- מיץ מ-1-2 לימונים
- מיץ מרימון אחד שלם
- פילה קצוץ מלימון אחד
- ¾ כפית מלח
- 8 כפות שמן תירס
- מעט סוכר
- 2 כפות גרעיני רימונים לעיטור המנה+ פילה של תפוז דם
אופן ההכנה
1. משטחים את הדג על צלחת שטוחה 10 דקות לפני ההגשה
2. מתבלים את הדג במלח ופלפל שחור גרוס
3. מערבבים את כול נוזלי התחמיץ ומוזגים מעל לנתחי הדגים .
4. מפזרים למעלה את עלי הכוסברה בצל הסגול.
2 כפות גרעיני רימונים לעיטור המנה + פילה של תפוז דם
המתכון באדיבות
|
חנות המעדניה של גולדשטיין
לוי אשכול 201, צומת סביון, קרית אונו
הצג טלפון
053-8094859
|