מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> שבועות: בלינצ'ס במילוי גבינה ופסיפלורה

שבועות: בלינצ'ס במילוי גבינה ופסיפלורה

שבועות: בלינצ'ס במילוי גבינה ופסיפלורה

תיאור המתכון

באדיבות השף צ'רלי פדידה מלון שרתון תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

1. הכנת הקרפ: מעבירים את כל הצרכים לקערה ומערבבים. טורפים במטרפה עד לקבלת בלילה הומוגנית.
2. מעבירים דרך מסננת דקה.
3. מחממים מחבת טפלון בקוטר 15 ס"מ ויוצקים שכבה דקה שתכסה את כל פני המחבת. לאחר דקה מוצאים מהמחבת ומעברים לצינון על גבי מגבת (בד"כ הקרפ הראשון אינו יוצא טוב לא להיבהל ) יש לטגן את כל הקרפים בשיטה זו ולהניח בצד

4. הכנת המילוי: מערבבים את כל החומרים מלבד הקורנפלור. לבסוף מוסיפים את הקורנפלור בהדרגתיות (כדי למנוע גושים - תפקידו של הקורנפלור ליבש , את המסה על מנת שלא תיזל במהלך טיגון הקרפ)
5. גלגול הקרפ: את הקרפ מניחים על שולחן ומעליו כף גבינת פסיפלורה במרכז הקרפ. מקפלים את הקרפ קיפול מעטפה, יש להדק מעט כדי שלא יתפרק במהלך הטיגון.
6. טיגון הקרפ: מטגנים את הקרפ במחבת טפלון עם כפית חמאה עד להזהבה ופריכות, במשך כ- 2 דקות מכל צד על להבה בינונית.
7. הגשה: מגישים בתוספת פירות העונה