עוגיות " בולו צרפתיות " במילוי פירות יבשים
תיאור המתכון
ממטבחו של השף מוטי בוחבוט
שף ראשי מלון ענבל ירושלים
מרכיבים
- 1 קג' קמח
- 60 גר' אבקת אפייה
- תמצית וניל
- 4 ביצים
- 240 גר' סוכר
- 220 סמ'ק שמן
- 200 גר' דובדבנים מסוכרים
- 200 גר' משמש מיובש
- 200 גר' תאנים מיובשות
- 200 גר' צימוקים
- 100 גר' אגוזי מלך שלמים
- 100 גר' אגוזי לוז שלמים
- גרירת 2 תפוזים + מיץ
- מעט מים לקשירת הבצק אם במידה והבצק קשה במיוחד
אופן ההכנה
1. לערבב את כל חומרי הבצק עד לקבלת מסה אחידה, ליצור מהמסה ככרות עוגה ברוחב 5 ס'מ ואורך 30 ס'מ
2. למרוח כל ככר עוגה בביצה ולאפות בחום של 180 מעלות כ – 20 דקות .
3. לצנן את העוגות { אפולו ניתן להקפיא מעט} לפרוס לפרוסות דקות במיוחד , להניח על נייר אפייה ולהכניס לתנור שוב לייבוש עד לקבלת צנים כ – 15 -20 דקות נוספים בחום של 140 מעלות. ולהגיש
- מתאים להכנה עם ילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת סופיה
ז'בוטינסקי 3, מלון ענבל, ירושלים
הצג טלפון
053-8094846
|