סילבסטר תענוגי שרימפסים
תיאור המתכון
תענוגי שרימפסים
מרכיבים
- 32 שרימפסים גדולים
- 1 כף קמח לקימוח
- 2 כפות שמן שומשום
- 2 כפות מחית פסטו כוסברה
- 4 גבעולי בצל ירוק קצוץ דק
- 1 כוס חלב קוקוס
- קורט מלח
- 12 עלי תרד טריים
- להגשה: (אפשרי לא חובה)
- 4 קעריות טורטייה
אופן ההכנה
במחבת רחבה מחממים את השמן ובמקביל מקמחים את השרימפסים ומקפיצים בשמן החם לאחר מכן מוסיפים את מחית הפסטו וחלב הקוקוס ומקפיצים מספר דקות נוספות עד לקבלת רוטב סמיך אחיד וירקרק ולאחר מכן מורידים מהאש.
מוסיפים את הבצל הירוק ועלי התרד הטריים מקפיצים דקה נוספת ומגישים.
המתכון באדיבות
|
מסעדת אוונגרד
ראול וולנברג 18, מתחם שוק הצפון, תל אביב
הצג טלפון
053-8094938
קופונים לאוונגרד
|