סביצ'ה סלומון וסלק
תיאור המתכון
סביצ'ה סלומון וסלק
מרכיבים
- 100 גרם גבינת עזים
- 50 גרם גבינת שמנת
- 2 גבעולי טימין
- 200 גרם סלומון טרי קצוץ נקי מעצמות
- 3 כפות שמן זית
- ½ בצל סגול קצוץ
- חופן עלי פטרוזיליה קצוצים
- מלח פלפל לפני הטעם
- מיץ מ-½ לימון
- 2 סלק מבושל ומקולף חתוך לפרוסות בעובי 3 מילימטר
אופן ההכנה
הכנת מוס הגבינות: טורפים בעזרת מטרפה היטב את גבינת העזים, גבינת השמנת והטימין בתוך קערת נירוסטה (במידה והתערובת קשה ניתן להוסיף 2-3 כפות של חלב או יוגורט)
הכנת המנה: מערבבים יחדיו את שארית המרכיבים (כולל הסלמון) בקערה נפרדת
מכינים על גבי הצלחת 3-4 פרוסות של סלק
מזליפים את גבינת העזים על הסלק (אפשר להיעזר בכפית)
מניחים כף וחצי סביצ'ה סלומון מעל (חצי על הגבינה וחצי על הצלחת)
ניתן לקשט את המנה עם מעט גרדת לימון מעל
הערות
באדיבות השף סהר רפאל ממסעדת "כרמים" במושב סגולה. המסעדה מציעה חוויה קולינרית ייחודית לצד התענגות על הפריחה של הטבע ומרחבי הכפר הפתוחים.
המתכון באדיבות
|
מסעדת כרמים
בכניסה למושב , סגולה
הצג טלפון
072-3281699
|