ראש השנה: רוטב ויניגרט רימונים ונענע
תיאור המתכון
השף מיקי סויסה למסעדת לונה אשקלון
מרכיבים
- חופן עלי נענע קצוצה
- כוס שמן זית איכותי
- 1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
- 3 שיני שום
- 2 כפות רכז רימונים
- חצי כוס מיץ רימונים טרי
- 2 כפות סילאן
- רבע כוס חומץ בלסמי
- מעט פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
את כל החומרים מלבד השמן זית מעבירים למעבד מזון וטוחנים .
תוך כדי פעולת המעבד מוסיפים את שמן הזית בזילוף איטי עד לקבלת מרקם סמיך .