סילבסטר סשימי בקר ביער
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתכון השף ליאור חפצדי לסשימי של פילה בקר עם חמוציות, שקדים, אגוזים ועוד.
מרכיבים
- 200 גרם פילה בקר פרוס דק
- 40 גרם חמוציות
- 40 גרם שקדים מולבנים מסוכרים
- 40גרם אגוזי פקאן
- 2 מלפפונים
- 2 בצל ירוק (רק החלק הירוק)
- 1/2 לימון
- 6 כפות שמן זית
- פלפל שחור גרוס
- מלח גס
אופן ההכנה
פורסים את הפילה לפרוסות דקות.
חותכים את המלפפון לקוביות וקוצצים את הבצל.
מערבבים בקערה את כל החומרים, סוחטים את הלימון
ומגישים על צלחת שטוחה לכל סועד.