בסבוסה עם תמרים ואגוזי מלך
- מתאים ל: 8 מנות
- זמן הכנה: 60 דקות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לבסבוסה עם תמרים ואגוזי מלך ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- לבצק:
- 200 גרם חמאה
- 250 גרם סוכר
- 2 ביצים
- 2 כפות שמן
- 400 גרם סולת
- 120 גרם קמח
- 10 גרם אבקת אפיה
- 250 מ"ל חלב
- מיץ תפוזים
- לסירופ:
- 2 כוסות סוכר
- 1 כוס מים רותחים
- מיץ מלימון טרי
- מעל העוגה:
- 1/2 כוס תמרים מגולענים
- 1/2 כוס אגוזי מלך
אופן ההכנה
אופן הכנה:
מערבבים בקערה חמאה, סוכר, ביצים ושמן.
מוסיפים את שאר החומרים.
מסדרים את התמרים והאגוזים מעל העוגה
ואופים למשך 35 דק' ב- 170 מעלות.
מקררים 10 דק', חותכים את העוגה לפרוסות
ומספיגים ברוטב.
המתכון באדיבות
|
מסעדת הצ'אנס
פונדק הצ'אנס האחרון, כביש מס 1, ירושלים ים המלח , אלמוג
הצג טלפון
053-8094660
קופונים להצ'אנס
|