סלט ים תיכוני
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: 20
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
סלט צבעוני ומרענן.
קליל ומתאים לימי הקיץ החמים.
מרכיבים
- 2 חציל בלאדי חתוך לקוביות עם הקליפה
- 2 כוסות גרגירי חומוס מבושל במי מלח
- 1.5 כוס זיתי קלמטר מגולענים
- 2 פלפל אדום (גמבה) חתוך לקוביות קטנות
- 3 מלפפונים חמוצים חתוכים לקוביות קטנות
- 150 גרם גבינת פטה
- 1 צרור עלי בזיליקום קצוץ דק
- מעט עירית קצוצה (לפי הטעם)
- 2 כפות חומץ הדרים
- 3 כפות רוטב סויה
- קורט מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
את קוביות החצילים מטגנים בשמן עמוק עד שהופכים זהובים, מסננים את הנוזלים. בקערה נפרדת שמים את החצילים, מוסיפים את גרגירי החומוס, עשבי התיבול, קוביות מלפפון חמוץ, גמבה, עירית קצוצה, חומרי הטעם וכל שאר המרכיבים. מעל הכל שמים את גבינת הפטה, מערבבים קלות ומגישים.
המתכון באדיבות
|
קונדיטוריית פרש
אורגוואי 1, מרכז מסחרי קרית יובל, ירושלים
הצג טלפון
053-8094979
קופונים לפרש
|