מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

אסאדו עגל חלב

אסאדו עגל חלב

תיאור המתכון

בינינו, הרי כולם יודעים מהו החלק החשוב ביותר בארוחה- הבשר כמובן! לה בוקה מציגה מתכון מנצח לנתח עסיסי במיוחד.

מרכיבים

אופן ההכנה

משרים את הבשר עם כל המצרכים למשך יום שלם ויוצרים מרינדה. מוציאים את הבשר לאחר יממה מהמרינדה. ממליחים במלח גס ומפלפלים בפלפל שחור גרוס.
סוגרים את הבשר משני הצדדים תחת אש גלויה או בגריל או במחבת עם מעט שמן זית. לאחר מכן מעבירים את הנתח בשלמותו לתבנית אלומיניום. שופכים את המרינדה לתוך התבנית אלומיניום עם הבשר. מכסים את התבנית בנייר פרגמנט ועוטפים בנייר כסף.
מחממים תנור לחום של 220 מעלות, מכניסים את התבנית למשך כשעתיים עד שלוש, עד שהבשר רך והגזר רך.
את שאר המרינדה אנו מצמצמים במחבת למשך כ- 10 דק' ומוסיפים כף קורנפלור עם מעט מים ויוצרים רוטב סמיך ומבריק.
את הרוטב יש לשפוך על הנתח לפני ההגשה.

הערות

מומלץ להגיש את הנתח בשלמותו ולפרוס לאורחים בהגשה על השולחן.
אפשר להגיש את הנתח עם תפו"א אפוי/ פירה/ אורז.

המתכון באדיבות
מסעדת לה בוקה (קנלה לשעבר) שלומציון המלכה 8, ירושלים הצג טלפון קופונים ללה בוקה (קנלה לשעבר)