מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

מקרון שוקולד

מקרון שוקולד

תיאור המתכון

מי לא מכיר את המקרון, הפלא המוקצף? מתכון מצוין לעוגיות הסנדוויץ' הקלילות, והפעם- במילוי גנאש שוקולד מפנק!

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מקציפים חלבונים עם 1/3 כוס סוכר למשך 1 דקה במהירות גבוהה, עד קבלת קצף רך.
2. בקערה נפרדת מנפים בעזרת מסננת את אבקת הסוכר, אבקת השקדים והשוקולד.
3. מקפלים בעזרת מרית אל תוך קצף החלבונים את החומרים היבשים המנופים, עד לקבלת תערובת אחידה.
4. מזלפים את התערובת מעל תבנית מרופדת בנייר אפייה, לעיגולים קטנים במרווחים שווים.
5. אופים בטמפ' של 160 מעלות 15 דקות. מקררים לטמפ' החדר.

מחממים לסף רתיחה את השמנת ויוצקים על השוקולד, מערבבים עד להמסה מוחלטת של השוקולד.
הופכים 1/2 מכמות העוגיות ומזלפים לתוכן מן המילוי. מכסים בשארית העוגיות הנותרות. שומרים במקרר.

המתכון באדיבות
קונדיטוריית דודו אוטמזגין החשמונאים 15, קרית מוצקין הצג טלפון

תגובות

  1. המתכון נהדר. תיזהרו זה ממכר פרפרית (28/03/2010 18:49:00)