מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

טארט עגבניות

טארט עגבניות

תיאור המתכון

בחסות 'פריניר'
השף הבכיר צ'רלי פדידה- מלון שרתון תל אביב מציג מתכונים להכנת מנות גורמה קלות להכנה

מרכיבים

אופן ההכנה

1.חורצים את העגבניות ומכניסים למים רותחים למשך 5 שניות , מעבירים למים קרים ואז קולפים את העגבנייה . חותכים את העגבנייה לארבע ומוציאים את החלק הפנימי מניחים בצד .

2.קולים חציל בינוני על אש גלויה , קולפים וקוצצים , מוסיפים שום ,מלח,פלפל ומעט שמן זית ,מניחים בצד.

3. קורצים עיגול בצק עלים ומניחים בצד .



אופן הרכבת הטארט

לוקחים תבנית אלומיניום בקוטר 6 ס'מ / גובה 5 ס'מ ומסדרים את פילה העגבנייה שהכנו מראש ( בצורה של 'ספיראלה' מסביב לתבנית )

ממלאים את חציל קצוץ התבנית מעל 'הספירלה' של העגבנייה עד לגובה התבנית וסוגרים עם דסקית בצק עלים .

אופים למשך 15 דקות בתנור שחומם מראש ל 175 מעלות או עד שהבצק מזהיב

הופכים אל צלחת הגשה

אפשר להגיש עם רוטב פסטו / רוטב יוגורט ושמיר .